Haberler

Spikerle arasındaki diyalogları görmeniz lazım! Arda Güler, kendi golünü izledi

Güncelleme:
Abone Ol

Milli futbolcumuz Arda Güler, Gürcistan'ı 3-1 mağlup ettiğimiz karşılaşmaya damgasını vurdu. Attığı golle tarihe geçen ve maçın adamı seçilen Arda, müsabakanın ardından spor spikeri Özkan Öztürk ile birlikte golünü izledi. Güler, spikerin gol anını anlatışını takdir ederek, "İnşallah böyle bağırmaya devam edersin" dedi. O anlar kısa sürede vira oldu.

3-1 kazandığımız Gürcistan maçında attığı golle milyonları ayağa kaldıran Arda Güler, mücadelenin ardından spor spikeri Özkan Öztürk ile birlikte, attığı golü izledi.

"İNŞALLAH BÖYLE BAĞIRMAYA DEVAM EDERSİN"

Mücadeleyi anlatan ve gol anlarında adeta kendinden geçen ünlü spor spikeri Özkan Öztürk karşılaşma sonunda Arda ile gol anını tekrar izledi. İkili arasında samimi diyalogların görüldüğü videoda Arda'nın Özkan Öztürk'e "İnşallah böyle bağırmaya devam edersin" dediği duyuluyor.

ATTIĞI GOLLE TARİHE GEÇTİ

Maçın 65. dakikasında ceza sahası dışından harika bir gol atan Arda, attığı bu golle Milli Takımımız adına Avrupa Şampiyonası finallerinde gol atan en genç futbolcumuz oldu. Arda Güler ayrıca (19 yaş 114 gün), Cristiano Ronaldo'yu (2004; 19 yaş 128 gün) geride bırakarak Avrupa Şampiyonası tarihinde çıktığı ilk maçta gol atan en genç oyuncu oldu.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

A Milli Futbol Takımı Özkan Öztürk Özkan Öztürk Arda Güler Arda Güler Gürcistan TRT Spor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

N null:

çocuk çok mütevazi, Allah'ım yolunu bahtını açık etsin inşallah

Yanıtla3230
Maria Sel:

Allahi karistirma

712
Ahmet Güney:

Maria sen inançsız olabilirsin istediğin gibi yaşa karşılığını göreceksin zaten

140
Mehmet Mutlu:

maçla fazla ilgim yook. arda için seyrettim sağ olsun var olsun güzel gol dü

Yanıtla3203
Bandorma:

Böylesine kişilikli, mütevazi, inançlı ve yetenekli bir çocuğu inşallah bozmazlar.

Yanıtla3186
Aslan Öztürk:

Aslan gibi aslan helal olsun

Yanıtla6160
Serra:

Bu çocuğu oynatmayanlar utansın. Helal olsun sana kardeşim! Bu olağanüstü şutlarının devamını diliyor ve bekliyoruz. Haydi çocuklar!!!

Yanıtla2112
mehmet karademir:

Sempatik iyi kalpli cocuk gönlümüz türkiye milli takımıyla beraber

Yanıtla384
Y Sarı:

İnşallah sen de şimarmasın!

Yanıtla1162
Savas Mutlu:

Doğru, güzel şutları var… Allah esirgesin! Ama daha tam kıvamındada değil ! Fiziksel gelişimi ve üst düzey tecrübesi daha eksik, yavaş yavaş ! Örneğin ingiliz Bellingham’ de durum daha farklı onuda görüyoruz !

Yanıtla178
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title