Haberler

Fenerbahçe felaketi yaşıyor! Konya maçında sakatlanan futbolcular, Galatasaray derbisinde yok

Güncelleme:
Abone Ol

Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Enner Valencia ve Luiz Gustavo mücadelede sakatlanarak oyuna devam edemedi. Yıldız futbolcuların sakatlıklarının ciddi olduğu öğrenilirken, Royal Antwerp, Kayserispor ve Galatasaray derbisinde oynayamayacakları ifade edildi.

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler üst üste 3. yenilgisini alırken yıldız futbolcularını da sakatlığa kurban verdi.

1 AY SAHALARDAN UZAK KALACAKLAR

Ajanssppor'un haberine göre; Fenerbahçe'de Konyaspor maçında sakatlanan Altay Bayındır, Luis Gustavo ve Enner Valencia Royal Antwerp, Kayserispor ve Galatasaray derbisinde oynayamayacak. Altay Bayındır'ın omzu kapsülünde yırtık olduğu öğrenilirken genç eldiven hastaneye kaldırıldı. Luiz Gustavo ve Enner Valencia'nın kasığında ise yırtık olduğu ifade edildi. İki oyuncunun kesin durumu çekilecek MR'dan sonra belli netlik kazanacak. Fenerbahçe'nin 3 yıldızı Altay Bayındır, Luis Gustavo ve Enner Valencia'nın en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Enner Valencia Altay Bayındır Luiz Gustavo Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Halil çağrı Çevik:

Bir galatasaraylı olarak ali koç gitsin rekabet yok böyle derbi olmaz sakat oyuncularada geçmiş olsun fener yoksa ligin tadı olmaz ali kocla olmaz

Yanıtla21
Namik Kemal Erdem:

Gustavo kesin 2 hafta sonra futbolacak.valencia bilmem o tatil peşinde.aykut bir ay içinde çalışma başlar.fb acil düzgün bir kaleci antrenörü lazım.gercek bir antrenör..Viktor için lafım yok o apbaz yolcu demek daha doğrusu.

Yanıtla11
Halit Dursun:

ali koc sizinle isbirligi yapiyor oyuncu birakiyor size... halil dervisoglunu alacaklari halde gs ye birakdilar neyin nesi bu ya ???eskiden olsaydi hic olurmuydu böyle olaylar.. mert hakani gs ye kaptirmayim diye aylar öncesinden anlasmislardi... antrnör bugün gönderilmezse tamamdir bu takim ligi 10. felan bitirebilir

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title