Haberler

Newcastle'ın dünyanın en zengin takımı olması F.Bahçe'de iştah kabarttı! Altay, bonservis rekoruyla yolcu

Güncelleme:
Abone Ol

Newcastle United ve Ajax, uzun süredir Altay Bayındır'ı takip ediyor. İki kulübün scoutları da 'mutlaka alınsın' raporu vermişti. Altay için minimum 20 milyon euro belirleyen Fenerbahçe, bu limiti yukarıya çekme kararı aldı. Newcastle'ı Prens Muhammed bin Selman'ın almasıyla ekonomik güçleri çok yükseldi. Ajax ile açık artırma yarışına girecekler. Sarı-Lacivertliler, tarihinin en pahalı satışını gerçekleştirebilir.

Fenerbahçe, kalecisi Altay Bayındır'ı satmak istemese de devre arasında 'hayır' diyemeyeceği teklifleri kapısında görebilir. Newcastle United ve Ajax, uzun süredir Altay'ı istiyor. İki kulübün scoutları da Altay'ın alınması gerektiği raporunu sundu. Öte yandan İtalyan devi Inter de sırada bekliyor.

Newcastle'ın dünyanın en zengin takımı olması iştah kabarttı! Altay, beklenenden fazla paraya satılabilir

İŞTAH KABARDI

Newcastle'ın artık dünyanın en zengin kulübü olması, Fenerbahçe'nin iştahını kabarttı. Altay için minimum 20 milyon euro belirleyen Fenerbahçe, belki de tarihinin en yüksek satışını gerçekleştirebilir. Cenk Tosun'un 23 milyon euroluk satış rekoru kırılabilir.

Newcastle'ın dünyanın en zengin takımı olması iştah kabarttı! Altay, beklenenden fazla paraya satılabilir

ZOR KARAR

Altay için 25-30 milyon euro seviyelerinde gelecek bir teklif işleri değiştirebilir. Şampiyonluk yolunda Altay'ın tutulmasına karar kılınsa da bu paralara 'hayır' demek zor. Devre arasında Altay için 20 milyon euronun üstünde teklif gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Newcastle United FC Altay Bayındır Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Alex Ali TOK:

Newcastle Utd taraftarıyım ve asılsız haber çünkü Dubravkamız var Altay çöpünü ne yapalım.

Yanıtla4515
tövbekar 34:

ugurcan kova altay ondan daha iyi olacak göreceksiniz

10
Fatih :

bu haberleri kim yapıyor ya :D Altay dan kaleci olursa bende de ronaldo olur.

Yanıtla3714
tövbekar 34:

kör nankör futbol cahili

11
Milliyetçi:

hahahah harbiden görende buffon de gea gibi kaleci alıyor sanacak ulan dubravka giibi kaleci war orada dev gibi altay onun yanından geeçemez adam silme topu bile çıkartıyor ancak yedeği olabilir oda 20 milyon euro etmez 10 milyon versinler fenerbahçe anında satar söylemesi

Yanıtla2911
ERKAN :

''Altay için minimum 20 milyon euro belirleyen Fenerbahçe, belki de tarihinin en yüksek satışını gerçekleştirebilir. Cenk Tosun'un 23 milyon euroluk satış rekoru kırılabilir.'' demişsiniz 20 milyonla 23 milyon rekorunu nasıl kıracaksınız acabaa

Yanıtla215
Çınar Saraç:

Newcastel de Altay İÇİN ölüyordu zaten , 1,5 milyar Euro transfer bütçesi varken Altay’la işleri olmaz BİLE

Yanıtla194
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title