Haberler

Spor Toto 2. Lig

Abone Ol

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor genç oyuncu Durmuş Erol'u renklerine bağladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor genç oyuncu Durmuş Erol'u renklerine bağladı.

Salihli Belediyespor alt yapısından yetişen, Ulucakspor'da ve son olarak 3. Lig ekibi Sandıklı Belediyespor'da forma giyen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Durmuş Erol ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Geçtiğimiz sezon 9 gol ve 10 asist ile başarılı bir sezon geçiren genç ve yetenekli oyuncunun yaklaşık 10 kulübün transfer listesinde olduğu öğrenilirken bu transfer için devreye giren Turgutluspor'un eski oyuncusu Yasin Erdoğan'ın transferin tamamlanmasında büyük rol oynadığı öğrenildi.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde yöneticiler Sebahattin Yetişen ve Arif Alan hazır bulundu. İmza töreni sonrası konuşan Durmuş Erol, "Turgutluspor ile uzun süredir görüşme halindeydim. Birçok kulüpten resmi olarak teklif aldım ancak eski takım arkadaşım Yasin ağabeyim Turgutlu'da çıkış yakalayabileceğimi söyledi, bende düşünmeden imza attım. Turgutluspor'da forma giyecek olmaktan mutluyum." dedi. Turgutluspor yöneticisi Sebahattin Yetişen ise "Teknik kadromuzun raporu doğrultusunda birçok oyuncu ile anlaşma sağladık. Genç yetenek Durmuş ise bu oyunculardan biri. Kendisine bir çok kulübün talip olduğunu biliyorduk ama bizi tercih etmesi sevindirici" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sandıklı Belediyespor Salihli Belediyespor Turgutluspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title