Haberler

Spor Toto 2. Lig

Abone Ol

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un oyuncuları ve teknik direktörü Mustafa Alper Avcı, Bandırma Özel Zümrüt İlköğretim ve Orta Okulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırma spor'un oyuncuları ve teknik direktörü Mustafa Alper Avcı, Bandırma Özel Zümrüt İlköğretim ve Orta Okulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Bandırma Özel Zümrüt İlköğretim ve Orta Okulu tarafından "Ufuk Turu" adı altında gerçekleştirilen ve şehrin önde gelen isimlerinin öğrenciler ile bir araya getirildiği söyleşiye, Bandırma spor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı ile futbolcular, Celal Aras, Ercan Göç, İbrahim Ak ve Murat Selvi katıldı.

Söyleşide öğrenciler tarafından futbolculara sorulan 'Ne kadar kazanıyorsunuz?' sorusuna cevap veren teknik direktör Alper Avcı, "Dışarıdan bakıldığında futbol kolay bir meslek gibi görünüyor. Ama öyle değil. Sizler ders çalışıyorsunuz ve sonra sınav oluyorsunuz. Bizlerde hafta içi sürekli antrenman yapıyoruz ve her hafta sonu maça çıkıyoruz, buda bizim sınavımız" dedi.

Söyleşide öğrenciler ile bir araya gelen futbolculardan Ercan Göç, kendisine sorulan, "Sahaya çıktığınızda heyecanlanıyor musunuz?" sorusuna, "Spor beni rahatlatıyor. Sahaya çıktığım zaman kendimi bedensel ve zihinsel olarak rahatlamış hissediyorum" cevabını verdi.

Bandırmasporlu oyuncu Murat Selvi ise, babasının kendisine antrenmana gittiği için kızdığını ancak buna rağmen derslerine de aksatmadığını ifade ederek, "Hayalinizde bir sporcu olmak varsa çok çalışın ama derslerinizi bırakmayın. Çünkü spor dalında başarılı olmak zordur, başarılı olamazsanız aldığınız eğitim ile yolunuza devam edebilirsiniz ama eğitiminizi yarıda bırakırsanız başka yapacak bir şeyiniz de olmaz" diye konuştu.

Öğrenciler tarafından kendisine neden futbolu seçtiği sorulan Celal Bulut ise futbolun kendisi için bir yaşam biçimi olduğunu anlatarak, "Futbol benim için vazgeçilmez bir meslek. Benim ana işim bu. Buradan kazandığım para ile geçimimi sağlıyorum" şeklinde konuştu.

Bandırmaspor A takımına bu yıl alt yapıdan yetiştirilerek dahil edilen İbrahim Ak, bir spor kulübünde A takıma yükselebilmek için çok çalışmak gerektiğini vurgulayarak, "Bizler toprak sahada ve zor şartlarda yetiştiriliyoruz. Bende böyle yetiştirildim. Başarıya giden yol çok zor ve meşakkatlidir. Bunun için çok çalışmak gerekir" ifadesinde bulundu.

Bordo-beyazlı ekip, söyleşi sonrasında öğrencilere imza dağıttı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Alper Murat Selvi İbrahim Ak Bandırma Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title