Haberler

Spor Toto 2. Lig

Abone Ol

Spor Toto 2.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da bugün yapılması beklenen seçimli kongre, aday çıkmaması ve gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 22 Haziran Cumartesi gününe ertelendi.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da bugün yapılması beklenen seçimli kongre, aday çıkmaması ve gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 22 Haziran Cumartesi gününe ertelendi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, hem başkan adayı olmaması hem de gerekli kongre üyesi sayısının sağlanamaması nedeniyle seçimli kongrenin 22 Haziran Cumartesi gününe ertelendiğini kaydetti.

Özer, şuanda yönetime herhangi bir adayın çıkmadığını kaydederek, "Şuanda mevcutta yönetime herhangi bir aday yoktur. Ciddi bir talipli çıkmadı. Önümüzde bir haftalık süreç var. Bu süreçte de yine durum değerlendirmesi yapılacak. Seçimli kongreye kadar durum netleşecektir" dedi.

Özer, seçimli kongrenin 22 Haziran Cumartesi günü saat 10.00'da Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılacağını sözlerine ekledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Şahin Özer Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title