Haberler

Spor Toto 3. Lig

Abone Ol

2013-2014 futbol sezonu öncesinde 1.transfer ve tescil dönemini iyi değerlendirmek isteyen kulüpler şimdiden çalışmalarına başladı.

2013-2014 futbol sezonu öncesinde 1. transfer ve tescil dönemini iyi değerlendirmek isteyen kulüpler şimdiden çalışmalarına başladı. Daha önce Linyitspor A2 takımında görev yapan kaleci antrenörü Ahmet Özkul'un Spor Toto 3. Lig takımlarından Maltepespor ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezonda 3. lig takımlarından Isparta Emrespor'da yarım dönem görev alan Ahmet Özkul'un 10 Temmuz'da resmi sözleşme imzalayarak göreve başlaması bekleniyor. İstanbul temsilcisiyle her konuda anlaştıklarını bildiren Özkul, yönetim ile bir yıllık sözleşme imzalayacaklarını, kendisiyle birlikte yine bir dönem Linyitspor'da futbol oynayan kaleci İsmail Çiçek'i de Maltespor'a getireceğini kaydetti.

Spor Toto 3. Lig'de hedefi olan bir kulüple anlaşma sağladığı için mutlu olduğunu ifade eden Ahmet Özkul, yeni sezonun tüm kulüplere ve futbol severlere şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Maltepespor yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz'da yapacağı sezon açılışı ve ardından başlayacak 14 günlük Yozgat kampıyla start verecek. Sarı-siyahlılar Yozgat'tan sonrada Kocaeli Kartepe'de 10 günlük kampın ardından 2013-2014 sezonuna merhaba diyecek. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Özkul Maltepespor Linyitspor Yozgat Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title