Haberler

Spor Toto 3. Lig

Abone Ol

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek Manavgatspor, Kastamonuspor 1966 hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek Manavgatspor, Kastamonuspor 1966 hazırlıklarını sürdürüyor.

Manavgatspor, ligin ilk maçında 23 Ağustos Pazar günü Kastamonu Gazi Stadı'nda Kastamonuspor 1966 ile karşılaşacak. Manavgatspor, Kastamonu hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Nevşehir'de yapılan 13 günlük kampın ardından Manavgat'a dönen Manavgatspor, Ahmet Fazıl Sezer Tesisleri'nde hazırlanıyor. Günde tek idmanla mücadeleye hazırlanan Manavgatspor'da sakatlığı bulunan Ferhat idmana katılmazken, Tunahan ve Deniz takımdan ayrı çalıştı. Oyuncular sahada dayanıklılık çalışmaları yaptıktan sonra taktik antrenman gerçekleştirildi.

Manavgatspor Sportif Direktörü Kamil Atalay, deplasmanda oynayacakları Kastamonuspor 1966 karşılaşmasında galibiyet hedeflediklerini ve lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Geçen seneye göre takımın çok daha iyi olduğunu belirten Atalay, "Geçen sene genç bir kadromuz vardı. Bu senede bu genç kadromuzu koruduk. Takımımızın yüzde 90'ı duruyor. Ama genç arkadaşlarımız tecrübelendi. Bu yıl daha iyi bir takım olacağız. Bu sene ligde yaş kategorisi değişti, kontenjan 4'ten 10'a çıktı. Yaş sınırı kalktığı için ligin nasıl olacağını ne getireceğini henüz bilemiyoruz. Kendi tesislerimizde hazırlıklarımız sürdürüyoruz. Tunahan, Deniz ve Ferhat'ın sakatlığı var, onların tedavileri sürüyor. Ferhat Kastamonu maçına yetişmez ama diğer oyuncularımızın yetişmesini bekliyoruz" dedi.

1 Ağustos'ta Nevşehir'de kampa girdiklerini hatırlatan Atalay, "Nevşehir'de 13 günlük güzel bir kamp geçirdik. Oyuncularımızı gördük, iyi bir görüntü verdik. Sporcularımız ve yeni transferlerimiz kısa sürede uyum sağladı. Kampımız çok iyi geçirdik" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kamil Atalay Manavgat Nevşehir Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title