Haberler

Alman Ekibi Stuttgart, Tayfun Korkut ile Yollarını Ayırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Alman ekibi VfB Stuttgart, Hannover yenilgisinin ardından Teknik Direktör Tayfun Korkut'la yollarını ayırdı.

Almanya Bundesliga ekibi VfB Stuttgart, Hannover yenilgisinin ardından Teknik Direktör Tayfun Korkut'un yanı sıra yardımcıları Ilija Araric ve Steven Cherundolo ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Bundesliga'da oynadığı 7 karşılaşmanın sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Stuttgart, ligde son sırada bulunuyor. Alman ekibinin başına geçtiğimiz sezon zor bir dönemde gelen ve başarılı olan Tayfun Korkut'un, bu sezon aldığı kötü sonuçların ardından ise görevine son verildiği açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Beşiktaş 34:

Cocu’yu kovusunlar,,tayfunu Fener’e getirsinler,tayfun cocudan bin kat daha iyidir;))

Yanıtla217
Leyla:

Aynen kanka.

210
Kel Müdür:

çok rakı içip havalara gireresen sonuç hüsran olur tayfun bey.

Yanıtla511
Aynur:

Aynen müdürüm.

37
Altın çoçuk:

nerden biliyon birliktemi içtiniz.keltoş müdür sen tayfunu tanımıyorsun.dinine kitabına bağlı namazını kılar hayatında alkol almamıştır.bunları bir tanıdığı olarak söylüyorum kimseyi bu tür yalanla tekzip etmeyin.şimdi tayfun senin hakkında suç duyurusunda bulunsa haklı olur.burda klavye delikanlılığı yapmak kolay.bir daha yorum yaparken adam gibi düşünüp yazın şimdi senden özür bekliyoruz tayfun adına.Aynur denen şahsiyet sende onay veriyorsun sende yanındamıydın tayfunun yada müdürünün terbiyesiz olmayın iftira atmak kolay sizdende özür bekliyoruz. ...

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title