Haberler

Süleyman Atlı, Avrupa Şampiyonu Oldu!

Güncelleme:
Abone Ol

Avrupa Güreş Şampiyonası erkekler serbest stil 57 kilo finalinde Rus Müslim Sadulaev'i mağlup eden Süleyman Atlı, altın madalya kazandı.

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 67 kiloda mücadele eden Süleyman Atlı, altın madalyaya uzanarak Avrupa şampiyonu oldu.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi 67 kiloda temsil eden Atlı, final mücadelesinde Rus Muslim Sadulaev ile karşı karşıya geldi. Rus rakibini 8-3 yenen Süleyman Atlı, altın madalyanın sahibi oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Süleyman Atlı Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Helal olsun sana

Yanıtla017
AGAA:

YAAA BIRAKIN BU İŞLERİ ADAM ALTIN MADALYA ALMIŞ AVRUPA BİRİNCİSİ OLMUŞ. . HATİCENEN KIÇI KADAR BİLE ÖNEMLİ DEĞİL BAKSANİZA. . .

Yanıtla09
Deli Oğlan...:

ŞİMDİİİİ. . . GEL BAKALIM MEDYA. . . BU HABERİ NEREDEYSE OKUNAMAYACAK KÜÇÜK RESİMLE VE KÜÇÜK YAZILARLA VERMİŞSİNİZ. . . MALUM; HADİ SEÇİMLER NEYSE, HAYATİ KONU DA ULA HATİCENİN KIÇI BU ŞAMPİYONLUKTAN ÖNEMLİ Mİ ? İŞİNE GELENİ HABER YAPAN İKİ YÜZLÜ MEDYA. . . SİZİN ŞAHSINIZDA (PEK ÖNEMSEYECEĞİNİZİ SANMAM DA) TÜM MEDYAYI VE SOSYAL MEDYAYI KINIYORUM. . . YAZIKLAR OLSUN. . . YAZIK. . . NE İDİK NE OLUYORUZ BİZ BÖYLE . . . YAVAŞ YAVAŞ MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZİ KAYBEDİYORUZ, YA DA BAZI !!! ÇEVRELERCE ÖNEMSİZLEŞTİRİLİYOR. . .

Yanıtla07
ERTUĞRUL:

SEVİNÇLE OKUDUM. ANCAK HABERİ ZOR GÖRDÜM. DAHA GÖRÜLEBİLİR OLMALIYDI.

Yanıtla06
Kenan:

Hey maşallah yiğidime

Yanıtla06
XXXL:

o değilde adam yerden yere vurdu rakibini

Yanıtla05
Deli Oğlan...:

MAŞALLAH. . . SÜBHANALLAH. . . ALLAH IM DAHA ÜSTÜN BAŞARILAR VERSİN. . . DARISI TÜM SPOR BRANŞLARININ BAŞINAAAAAA. . . . . . . . . . . . .

Yanıtla05
DELİ OĞLAN...:

İNŞALLAH. . .

00
Dürbünlü:

seçimleri kim kazandı kim kaybetti bilen varmı..??

Yanıtla21
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title