Haberler

    TFF Süper Kupa finali Katar'da oynanacak

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Spor Toto Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonunu karşı karşıya getiren TFF Süper Kupa finali, Ocak 2021'de Katar'da oynanacak.

    Türkiye ile Katar arasındaki dostluk futbola da yansıdı... 2019/20 Sezonu Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası galibini karşı karşıya getirecek TFF Süper Kupa finali, önümüzdeki yıl Katar'daki karşılaşma ile sahibini bulacak.

    FİNALİSTLERE TOPLAM 1 MİLYON DOLARDAN FAZLA ÖDÜL

    Maç, Kovid-19 pandemisi sürecinin devam etmesi ve Katar'daki iklim koşulları nedeniyle önümüzdeki sezonun devre arasında, yani Ocak 2021'de oynanacak. Finalde takımlar toplam 1 milyon dolardan fazla para ödülünün sahibi olacak.

    İLK 3 YIL ALMANYA'DAYDI

    2006'dan bu yana düzenlenen TFF Süper Kupa'da ilk 3 yılın şampiyonları, Almanya'da belli olmuştu. Maçlar Frankfurt, Köln ve Duisburg şehirlerinde oynanmıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    DOST Partisi Süper Kupa Türkiye Katar Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (7)

    1234:

    Bunlarında Arap merakını anlamıyorum.

    Yanıtla743
    1234:

    Para. .

    18
    Orhansokar:

    Maç İngiltere de yada Fransa da oynanacak olsaydı, bunların da Fransız yada bunlarında İngiliz merakı anlayamıyorum diyebilecek miydin? Bence hayır bunu demeyecektin. Sorun işte burada taraflı olmak da her konuda

    00
    okan:

    hayret bişi ya. ulan memleketinde yap da millet de izlesin bari. ne bu böyle türkiyenin süper kupa maçının ecnebi memleektinde oynanması da ne demek

    Yanıtla334
    asdad:

    ya kardeşim her şeyi de laf olsun diye eleştirmeyin her ülke gezerek maç yapıyor bu tarz kupalarda bu kalite yükseltme reklam çabası elin madridi ta japonya bilmem ne eyaletinde maç yapıp gururla anlatıyor

    00
    Geri geri gidiyoruz:

    Ne de Katar severmişler...

    Yanıtla111
    Abdullah:

    Para para para

    Yanıtla01
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title