Haberler

Süper Kupa'nın oynanacağı stadı duyan Okan Buruk ateş püskürdü: Beşiktaş'ın istediğini seçmişler

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Lask Linz maçının ardından açıklamalarda bulundu. Süper Kupa maçının oynanacağı Olimpiyat Stadı ile ilgili de konuşan Okan Buruk, "Belli oldu mu yeri ve tarihi? Olimpiyat'ta mı? Allah sabır versin. Siz görüyor musunuz sahayı? Dürbün lazım görmek için. Saha kenarında sahaya gidip kulübeye gelene kadar 1 dakika geçiyor. Beşiktaş'ın isteği de burasıydı. Orayı seçmişler" dedi.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Avusturya'da oynanan Lask Linz hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Buruk , "Bizim açımızdan faydalı bir maç oldu. Birçok genç oyuncumuza süre verdik. İyi bir hazırlık maçı oldu. Memnunum. Temiz geçti. İki takım da futbola odaklandı. Güzel bir karşılaşma oldu. İlk hazırlık maçımız olmasına rağmen oyuncularımızın temposunu beğendik" dedi.

''ALLAH SABIR VERSİN"

Süper Kupa maçının oynanacağı Olimpiyat Stadı ile ilgili de konuşan Okan Buruk, "Belli oldu mu yeri ve tarihi? Olimpiyat'ta mı? Allah sabır versin. Siz görüyor musunuz sahayı? Dürbün lazım görmek için. Saha kenarında sahaya gidip kulübeye gelene kadar 1 dakika geçiyor. Hayırlısı olsun'' ifadelerini kullandı.

''BEŞİKTAŞ'IN İSTEĞİ OLDU"

Beşiktaş'ın isteğinin gerçekleştirildiğini söyleyen Okan Buruk, ''Ben Olimpiyat Stadı'nı istemiyordum ama herhalde en kolaya gelen Olimpiyat Stadı. Beşiktaş'ın isteği de burasıydı. Orayı seçmişler" dedi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Trendyol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Okan Buruk Okan Buruk Süper Kupa Süper Kupa LASK Linz Beşiktaş Beşiktaş Spor Linz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

İbrahim Coşkun:

Bi ağlama ya

Yanıtla74232
Hasan Kastamonulu:

Adam haklı mı? Kimsenin oynamak istemediği bir stad. Beşiktaş bile sahasında problem olsa asla Olimpiyat'ta oynamak istemez.

6346
no NAME:

aglamıyor.. aglatıyor

4419
Hasan Kastamonulu:

Mehmet vatandaş Beşiktaş bu maçı kabul etmiş. Normalde rakip Galatasaray olmasaydı o da istemez demiş. Okan hoca haklı. Siz ne anladınız ben anlayamadım.

445
Pikachu hd:

ağlama

Yanıtla45146
MEHMET BIÇEROL:

Ağlamaya kaldığını yerden devam

Yanıtla37135
Ali:

Nerde kalmıştık; Gs ağlamaları, fiküstür, TFF seçimi, = Gs Şampiyon

Yanıtla38119
Karahan Elmas:

Daha lig baslamadan , kavga basladi!.

Yanıtla20114
Batuhan Vanlı:

yahu saha sana uzakda bana yakınmı mazerete bak süngüye davran..]]]]]]]

Yanıtla1987
A. Erol:

dünyanın en gereksiz stadı bizim olimpiyat stadı... onun yerine 100.000 kişiye ev yapılabilirdi o parayla ve o araziye...

Yanıtla1155
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title