Haberler

Süper Lig'de 5. haftanın VAR kayıtları yayınlandı

Güncelleme:
Abone Ol

TFF, Süper Lig'de 5. haftasının VAR kayıtlarını yayınladı. Federasyon tarafından paylaşılan kayıtlarda Kasımpaşa-Fenerbahçe ve Trabzonspor-Beşiktaş maçlarındaki pozisyonlara yer verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 5. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı. 5. haftanın VAR kayıtlarında Kasımpaşa- Fenerbahçe ve Trabzonspor-Beşiktaş maçındaki pozisyonlara yer verildi.

VAR KAYITLARI AÇIKLANDI

Fenerbahçe- Kasımpaşa maçının 35. dakikasında sarı-lacivertli formayı giyen Saint-Maximin'in ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonun ardından VAR devreye girmişti.

Konuşmalar şöyle;

VAR odası: 20 numaralı oyuncu, 97 numaralı oyuncunun ayağına topla oynadıktan sonra basıyor.

Hakem Halil Umut Meler: Top gittikten sonra 20 numaralı oyuncu top geçtikten sonra 97 numaranın ayağına basıyor. Top oyun içerisinde.Bir tane daha ofsayt kamerasından görebiir miyim?

VAR odası: Bir diğer açıyı daha gösteriyorum

Hakem Halil Umut Meler: İstemiyorum, eminim. Penaltı kararıyla oyuna başlıyorum.

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı. Karşılaşmanın 13. dakikasında bordo-mavililerde Edin Visca'nın Rafa Silva'ya yaptığı faulün ardından VAR devreye girerek potansiyel kırmızı kart incelemesi önermişti.

Konuşmalar şöyle;

VAR odası: Ali, sana sahada inceleme öneriyorum, kırmızı kart için.

Hakem Ali Şansalan: Özgür abi bileğinin üstüne zaten tendonun oraya net bir müdahale var ayağının tabanıyla. Tamam top da yok zaten orada. Pozisyonu gördüm. Benim için bu kırmızı kart.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Trabzonspor Fenerbahçe Fenerbahçe Var Odası Kasımpaşa Beşiktaş Beşiktaş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title