Haberler

Süper Lig'de kim nasıl şampiyon olur? İşte tüm ihtimaller

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı 1-0 yendi ve zirve yarışında puan farkını 3'e indirdi. Bu sonuçla şampiyonluk yarışı son haftaya taşındı. Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için Galatasaray'ın Konya deplasmanında yenilmesi, Fenerbahçe'nin de İstanbulspor'u mağlup etmesi lazım.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe deplasmanda ezeli rakibi Galatasaray'ı 1-0'lık skorla yendi. Bu sonuçla sarı lacivertliler zirve yarışında rakibi ile puan farkını 3'e indirdi ve nefes kesen yarış son haftaya taşınmış oldu.

FENERBAHÇE NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın Konyaspor'a mağlup olması halinde İstanbulspor'u yenerse şampiyon olacak. İsmail Kartal'ın takımı şampiyon olması için Galatasaray'ın Konya deplasmanında yenilmesi gerekiyor.

AVERAJ KURALI NEDİR?

Süper Lig'de genel averaj kuralı her ne kadar sezon içinde geçerli olsa da sezon sonunda 2'li averaja bakılıyor. Fenerbahçe de Galatasaray'a karşı 2'li averajda üstün olan taraf. Eğer Galatasaray Konyaspor'a yenilir, Fenerbahçe de İstanbulspor'u yenerse şampiyonluğunu ilan edecek.

Süper Lig'de kim nasıl şampiyon olur? İşte tüm ihtimaller

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

İstanbulspor Galatasaray Fenerbahçe Konya Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Mustafa Engin:

Konyaspor kazanacak olsa bile kazandırmazlar kimse kimseyi kandırmasın

Yanıtla28138
Şükrü Polat:

gsnin dün yaşağıdı ve 1 hafta daha yasayacagı kabus yeter :)) şampiyonluktan daha eglenceli oldu bizim için :))

Yanıtla6883
Veysel null:

Sizinle aramızdaki fark bu zaten. Siz GS yi yenmeyi hedef yaptınız biz de kupaları. Herkes amacına ulaşsın fanatik bir Galatasaray lı olarak bunu kabul ediyorum

2776
Kenan Bey:

Yanlış hessplamışsınız, bjk kalan maçlarını. ts kalan maçlarını kazanır, gs bütün maçlarını kaybederse, fenerde istanbulspora 12 tane atarsa, şampiyon pendik gittik geldik :)

Yanıtla6429
Abdulhak Myradow:

Zübük hesap.

131
Hamit Gündoğdu:

Şampiyon olacak takımın belirlenmesi Beşiktaş'ın hatayspor ile berabere kalması sonucu netleşti. Beşiktaş yenilseydi Konya düşmemek için mutlak galip gelmesi gerekiyordu.. şimdi iki takimada Konya'da beraberlik yeterli..gibi..

Yanıtla760
Yorumların Efendisi:

Fenerbahçe liler bayrakları, formaları, flamaları sandıklardan çıkarın kutlamakara hazır olun. Fenerbahçe'nin 20. Şampiyonluğu hayırlı olsun.

Yanıtla3423
ali onen :

Masa başı işler kararlar.

Yanıtla336
MR CAMEL:

fener sivas maçında yediler

Yanıtla925
Nuri Aga:

Bırakın hesabı kitabı Bir T. C. Reisi derki "Atı alan üsküdarı geçti."

Yanıtla129
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title