Haberler

Süper Lig devinden İrfan Can Kahveci'ye açık çek

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci için transfer gelişmeleri yaşanıyor. Trabzonspor, sarı-lacivertlilerle henüz yeni sözleşme imzalamayan, Kahveci'ye açık çek önerip "Bize gel, istediğin rakamın altına imza at" dedi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'de bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek İrfan Can Kahveci için sıcak gelişmeler yaşanıyor.

TRABZONSPOR DEVREDE

Fenerbahçe'de sözleşmesi bitecek olan İrfan Can Kahveci'nin masaya oturup hemen imza atması bekleniyordu. Ancak işler beklendiği gibi bitmedi. Sarı lacivertli yönetim, İrfan Can'ın imza parası istemesi üzerine masadan kalktı. Galatasaray ve Beşiktaş da tecrübeli futbolcu için anında devreye girdi.

ŞENOL GÜNEŞ AÇIK ÇEK VERDİ

Takvim'de yer alan habere göre; bordo-mavililerin deneyimli antrenörü Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Trabzonspor, İrfan'a açık çek önerip "Bize gel, istediğin rakamın altına imza at." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci İrfan Can Kahveci Trabzonspor Trabzonspor Şenol Güneş Fenerbahçe Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Ser_hat:

Gs ye geleydin kral olurdun...

Yanıtla2513
ali günel:

En rahat oynayacağı takım Trabzonspor dur onu endişelendirecek futbolcu yok trezegetde yok wakeme bir var bir yok zaten bence rahat oynar Şenol Güneşin sisteminde

Yanıtla35
Bulent Sahiner:

irfancan iyidir yaa Ama Trabzon'a gitmesin bee

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title