Haberler

Süper Lig Haftasında Galatasaray İlk Puan Kaybını Yaşadı

Güncelleme:
Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada 3-0 önde olduğu maçta 3-3 berabere kalarak ligdeki ilk puan kaybını yaşadı. Fenerbahçe ve Beşiktaş ise haftayı galibiyetle tamamladı.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray ligde ilk puan kaybını yaşarken, Fenerbahçe ve Beşiktaş haftayı 3 puanla tamamladı.

Trendyol Süper Lig'de 7. hafta bugün oynanan tek karşılaşma ile tamamlandı. Haftanın en gollü maçı Samsunspor ile Göztepe arasında (4-3) oynanırken, 9 karşılaşmada toplam 36 gol atıldı. Haftanın BAY geçen ekibi Hatayspor oldu. Sezona 6 maçta 6 galibiyet alarak başlayan Galatasaray, 3-0 öne geçtiği Kasımpaşa karşısında skoru koruyamadı ve ilk puan kaybını yaşadı. Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı. Kayseri'ye konuk olan Beşiktaş ise rakibini 3 golle geçerek 3 puana uzandı.

Ligde ilk 5 maçın tamamında beraberlik yaşayan Trabzonspor ise ilk galibiyetini Konyaspor önünde aldı. Geride kalan haftalarda Kayserispor, Hatayspor ve Adana Demirspor henüz galibiyetle tanışamadı.

Haftanın maçları ve sonuçları:

Sivasspor - Rams Başakşehir: 1-2

Samsunspor - Göztepe: 4-3

Corendon Alanyaspor - Çaykur Rizespor: 1-0

Galatasaray - Kasımpaşa: 3-3

Eyüpspor - Gaziantep FK: 3-2

Trabzonspor - Konyaspor: 3-2

Antalyaspor - Fenerbahçe: 0-2

Bodrum FK - Adana Demirspor: 3-1

Kayserispor - Beşiktaş: 0-3 - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe Kasımpaşa Politika Beşiktaş Futbol Spor Futbol Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title