Haberler

Suudi Arabistan Ekibi Al Hilal, Gomis İçin İstanbul'a Geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala, Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımı Galatasaray'ın yıldızı Gomis için İstanbul'a geldi.

Galatasaray'da Fransız yıldız Bafetimbi Gomis, için Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, İstanbul'a geldi.

Bip Spor'un haberine göre Fransız yıldızı yıllık 8 milyon euroya karşılığında büyük ölçüde ikna eden Suudi Arabistan takımı kısa bir süre içierisinde Galatasaray'la masaya oturacak.

SUUDİ ARABİSTAN EKİBİ 7 MİLYON EURO ÖNERECEK

Four Seasons Otel'de Al Hilal'in temsilcileri ile pazarlık masasına oturacak olan Galatasaray'a önerilecek bonservis bedelinin 7 milyon euro olduğu ortaya çıktı.

Suudi Arabistan'da 23 Ağustos Perşembe günü bitecek transfer dönemi nedeniyle Galatasaray ile Al Hilal arasında anlaşma sağlanamazsa, Suudi Arabistan kulübü Beşiktaş'ın kapısını çalarak Alvaro Negredo'ya teklif yapacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Hilal İstanbul Galatasaray Al Hilal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Antin Kontin:

eger bu sartlar dogruysa galatasaray araplara birde arap ati hediye eder. sen annasmadan bahsediyorsun bide korun istedigi bir goz allah vermis iki goz misali galatasaray arap marsiyla yollar gomisi. . . . .

Yanıtla212
Ari-sili:

Gomis is going

Yanıtla46
:

dalgamı geçiyorsunuz . gomisin maaşı yıllık 8 milyon euro fakat galatasaraya teklif edilen bonservis bedeli 7 milyon euro .

Yanıtla72
EMEKLI GAZETECI:

GOL KRALLIGINI RANTA CEVIRME PESINDE BIRAKIN Gitsin. . ZORLA AVA Gidenden HAYIR GELMEZ. .

Yanıtla26
Alex:

Sırf terimin egosu yüzünden adam zam istedi bahanesiyle fişi cektiler gecen sene bu adam sayesinde sampiyon oldunuz nankörlük etmeyin bir gol attı diye onyekuruya sarıldınız ama bu adam başka oynuyo sahada bence en büyük hatayı yapıyo gs

Yanıtla53
andsmero denizli:

yallah arabistana

Yanıtla25
fatih gül:

eren derdiyok yeni forma al hilal

Yanıtla00
andsmero denizli:

yallah yallah ya habibi hamsi lera

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title