Haberler

Taıwo: "Türkiye'nin Müslüman Ülke Olması Gelişimde Etkili Oldu"

Abone Ol

Bursaspor'un yeni transferi Taye Taiwo, Bursaspor'a gelişi hakkında açıklama yaparak, "Evinizde bazen oturursunuz ve bir araba gelir sizi davet eder."

Bursaspor'un yeni transferi Taye Taiwo, Bursaspor'a gelişi hakkında açıklama yaparak, "Evinizde bazen oturursunuz ve bir araba gelir sizi davet eder. Benim Bursaspor'a gelişimde bu şekilde oldu. Türkiye'nin Müslüman bir ülke olması kararımda çok etkili oldu" dedi.

Bursaspor'un İtalya'nın Milan takımından transfer ettiği Taye Taiwo, bir televizyon kanalına açıklamalarda bulundu. Bursaspor'a transferi konusunda bilgi veren Nijeryalı yıldız futbolcu, "Evinizde bazen oturursunuz ve bir araba gelir sizi davet eder. Benim Bursaspor'a gelişimde bu şekilde oldu. İlk teklif aldığım zaman Türkiye'nin Müslüman bir ülke olması kararımda etkili oldu. Müslüman bir ülkede top oynamak benim için gurur verici bir durum" diye konuştu.

"TAKIMIMA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM"

Her futbolcunun tutkularının olduğunun altını çizen Taiwo, "Bunu başarmak isterler. Bu takımda da bunu başarmış oyuncular var. Buradaki oyuncularla birlikte bende takımıma katkı sağlamak istiyorum. Benim daha önceden Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi tecrübelerim var. Bu takımın amaçlardan bir tanesi de Avrupa kupalarında yer alabilmektir. Bizim için iyi bir deneyim olacaktır. Elimizden geldiğince iyi oynayıp, Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz. Bunun devamlılığını sağlamak istiyoruz. Kulüp son yıllarda Avrupa'da mücadele ediyor" açıklamasını yaptı.

"TARAFTAR SİZE HER ŞEYİ SAĞLAMAYA ÇALIŞIR"

Taraftar hakkında da konuşan yıldız futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Taraftarlar bağlılıkları yüksek olanlardır. Bunu her alanda göstermek isterler. Taraftarlara takım iyi giderken de kötü giderken de motive etmek için giderler. Bunun için her şeyi yaparlar. Size her şeyi sağlamaya çalışırlar. Bizde onları mutlu etmek için galibiyetler alıp, takımı iyi yerlere getirmek istiyoruz. Bunu için çalışmamız lazım."

"YENİ OYUNCU FARKLI HEYECANDIR"

Yeni oyuncunun farklı heyecan olduğunu söyleyen Nijeryalı futbolcu, "Burada çok güzel bir aile ortamı var. Birlikte şakalaşıp, gülüyoruz. Bu kadar başarıyı istenilen ve çalışman gereken yerlerde aile ortamı başarıyı sağlar. Ben memnunum. Arkadaşlarımın kalitesini tartışmaya gerek yok. Çok iyi insanlardan kurulu bir takımız" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Taye Taiwo Bursaspor Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title