Haberler

Takımı fena hazırlamış! Montella'dan bomba açıklamalar

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, Hollanda maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Montella, "Hazırız, heyecanlıyız, tutkuluyuz, Türk ruhunu sahaya yansıtmakta kararlıyız" dedi.

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 çeyrek finalinde oynayacağımız Hollanda maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

"HAZIRIZ, HEYECANLIYIZ"

Mücadeleye hazır olduklarını belirten Montella, "Hazırız, heyecanlıyız, tutkuluyuz, Türk ruhunu sahaya yansıtmakta kararlıyız. Taraftarımızla birlikte güçlüyüz. Burada bir maç yapıyoruz, herkes sakin olsun." dedi.

"EKSİKLERİMİZ VAR"

Kadro hakkında da konuşan Montella, "Eksiklerimiz var. Merih, İsmail, Orkun gibi. Ancak oyuncularımızın adaptasyon sürecini çok kısalttığını biliyoruz ve gönlümüz çok rahat. Almanya maçında da üçlü bir düzenle oynamıştık hatırlarsanız" ifadelerini kullandı.

İtalyan antrenör sözlerini, "Cumhurbaşkanımız ilk günden beri bize desteğini verdi. Çok detaycı bir insan kendisi. Umarım bugün hem kendisine hem de Türk halkına güzel bir hediyeyle geliriz. Otelden çıkmadan önce son konuşmamızı yaptık takımla" diyerek noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella Vincenzo Montella Milli Takım Hollanda Hollanda Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Yahya Öksüz:

bu adam napolıde dogma buyume .bıraz tarıh .bakarsanız .aynı bızım .aıle yapısını yasamıs .bazıları sovmen zanedıyor ama .napolı .bı arastırın .goreeksınız.o yuzden benımsıyor

Yanıtla259
Alkurt:

Yahya, bir tarihçi ve ilahiyatci olarak, Avrupalinin hepsi Türk torunları, çok geçmiş uzak tarihi okudugunda göreceksin.

1416
sade vatandaş:

umarım milli takım oradan muhteşem bir zaferle ayrılır reisimizde sevinçten gaza gelip on bin lira alan emeklilerin maaşını yirmi bin lira yapar

Yanıtla341
Sinan Bulduk:

20 bin çok , emekliyi bozar o para..içkiye kadına yatırırlar parayı..10-12 iyidir..

238
Fırat Günay:

Yapacak olsa çoktan yapardı. Hayal kurma :)

023
Adem Karakuz:

Birde oyuncu değiştirmesini öğrense

Yanıtla016
erco erco:

teknik direktörü Vincenzo Montella Teskkürler...

Yanıtla13
Yahya Öksüz:

AKURT.ılahıyat bıtern 15 arkadasım var tarıh bıtırende .tarıh bıtıren suan bı yerın mıllı egıtım muduru .dıgerlerı okul muduru veya ıl mıllı egıtım mudurlerı

Yanıtla01
Yahya Öksüz:

eksık kaldı karsılastırmalı fıkıhda okudum .ıahıyat bıtırmesesemde

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title