Haberler

Talha Bebek Eskrimle Büyüyor

Abone Ol

Mersin’de düzenlenen Büyükler Epe Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Emel Işık Oğur müsabakalara getirdiği 3 aylık bebeği Talha ile dikkat çekti.

Mersin'de düzenlenen Büyükler Epe Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Emel Işık Oğur müsabakalara getirdiği 3 aylık bebeği Talha ile dikkat çekti.

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyona Mersin Tenis Kompleksi Eskrim Salonu'nda gerçekleşti. Türkiye'nin farklı bölgelerinden 95 sporcunun katıldığı şampiyonaya Talha isimli bebeğiyle katılan sporcu Emel Işık Oğur, organizasyona renk kattı.

Bayanlar arasında oynanan müsabakalara Mersin Büyükşehir Belediyesi Takımı'ndan katılan Emel Işık Oğur rakiplerini tek tek yendi. Müsabaka aralarında tribünde bebeğiyle ilgilenen sporcu anne, müsabaka sırasında bebeğini yine kendisi gibi eskrim sporcusu olan eşi Mustafa Oğur'a bıraktı.

Küçük Talha hem sporcuların hem de seyircilerin ilgi odağı oldu. Anne Emel Işık Oğur'un eskrime olan bağlılığı ise herkesin beğenisini kazandı. Minik bebeğini bundan sonra da yalnız bırakmayacağını belirten sporcu anne, minik Talha ile eskrim yolculuğuna devam edeceğini söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title