Haberler

Tamı tamına 35 milyon euro teklif edilmişti! Fenerbahçe'den sürpriz Ferdi Kadıoğlu kararı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe yönetimi, Premier Lig takımı Brighton'ın 35 milyon euroluk rekor teklif sunduğu Ferdi Kadıoğlu'nu satmayı düşünmüyor. Yönetim, sürpriz bir hamleyle Kadıoğlu'na 5 yıllık yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor. Yeni sözleşmeyle birlikte Kadıoğlu'nun maaşına da ciddi bir zam yapılacağı belirtildi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla dünya devlerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu için sıcak bir gelişme daha yaşandı. Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu için sürpriz bir hamle hazırlığında olduğu iddia edildi. Brighton'ın 35 milyon euroluk rekor teklifi sonrası Fenerbahçe yönetimi futbolcuyla ilgili yeni bir karar aldı.

FENERBAHÇE KARARINI VERDİ

Son olarak milli futbolcunun en ciddi talipleri arasında yer alan Brighton'ın teklifini 35 milyon euroya çıkardığı ifade edildi. Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'nin bu rekor teklife rağmen Ferdi Kadıoğlu'nu satmaya niyeti yok.

YENİ SÖZLEŞME İMZALANACAK

Sarı-lacivertli yönetim sürpriz bir hamleyle Ferdi Kadıoğlu'na 5 yıllık yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe, yeni sözleşmeyle birlikte Ferdi Kadıoğlu'nun da maaşına ciddi bir zam yapacak.

PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYOR

Fenerbahçe'ye 2018 yılında imza atan 24 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 199 maçta 17 gol attı ve 22 asist yaptı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Ferdi Kadıoğlu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe Fenerbahçe Kadıoğlu Futbol Spor Zam Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

1gerceklerinsesi:

Barış alpere icardiye on basar mevkiileri farklı olsa da kaliteli bir topçu gerçek anlamda. Öyle değil mi? Ha kirvaa?

Yanıtla5799
osman Öztürk:

Kesinlikle haklısın kirva.Şu anda süper ligdeki en iyi futbolcu.Allah nazardan saklasın.

35
1gerceklerinsesi:

Fenerli de değilim kirva ama helal olsun harbi topçu adam

01
Halkçı:

Bir adam para ederken satılır arkadaş elinizde patlar benden söylemesi :D

Yanıtla3359
Alp Dogan Caglar:

35 milyona baştan kadro kurarsın Ali Koç da bakın bu fiyata sattım diye havaaını atar. Sözleşme öncesi taraftara gaz vermek için çıkan Standart yalan haber

Yanıtla1435
Kemal Demirci:

Aynen öyle yalan haber Ferdi iyi oyuncu bunu kimse inkar edemez ama 35 milyonluk teklifi de kimse reddetmez çünkü öyle br teklif yok uydurma yalan haber

02
Selçuk MUTLU:

hassiiiii

00
Nilay Durmaz:

Buna bu parayı veren olsa anında okuturlar. Uydurmayin.

Yanıtla1420
TT:

Ferdi gibi bi yıldızı elinden kaçırıp başka birine milyonlar ödenmesi çok mantıksız...Hakettiği ücreti ver, kadronda tut... Her zaman böyle adam gelmez...

Yanıtla715
Fahri URHAN:

Brington takımı sadece Türk oyuncuları mı izliyor nedir? Ağzını açan yüksek para veren Bringtondan teklif geldi diyor. Tabi yersen.

Yanıtla23
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title