Haberler

Tanzanya'da Mbwana Samatta, Libya karşısında boş kaleye gol atamadı

Güncelleme:
Abone Ol

Sezon başında Fenerbahçe'nin Aston Villa'dan büyük umutlarla transfer ettiği Mbwana Samatta, büyük hayal kırıklığı yaşattı. Sarı-lacivertlilerin golcüsü Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Tanzanya ile Libya karşılaşmasına damga vurdu. 28 yaşındaki futbolcu kaçırdığı golle adeta saç baş yoldurdu.

Fenerbahçe'nin sezon başında Aston Villa'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve sözleşmesindeki zorunlu satın alma opsiyonu sebebiyle sezon sonunda bonservisini almak durumunda olduğu Mbwana Samatta, ülkesi adına oynadığı maça damga vurdu.

DİREĞE TAKILDI

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Tanzanya Milli Takımı, sahasında konuk ettiği Libya Milli Takımı'nı 1-0 yendi. Fenerbahçe'nin forveti Samatta maça kaçırdığı golle damga vurdu. Tanzanyalı forvet Libya karşısında direğe takılarak yine gol sevinci yaşayamadı.

Tanzaya'da Mbwana Samatta, Libya karşısında boş kaleye gol atamadı

Tanzaya'da Mbwana Samatta, Libya karşısında boş kaleye gol atamadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aston Villa FC Fenerbahçe Tanzanya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

kazıkkkk girdi...:

ve ne yazık ki sene sonu buna zorunlu satın alma opsiyonu olarak 6 milyon euro ödeyip almak zorundayız. . . . tarihin en büyük kazıklarından biri daha geliyor hele ki şu zor dönemde. . .

Yanıtla015
Tugo:

Lazionun ahı tuttu

00
DURAN TEKERLEK:

en az 30 gol atacak forvet buldum Ali abi :D

Yanıtla25
isodk:

tanzanya nere la

Yanıtla24
Antep:

Izmır in kasabası

00
Mert:

Bu futbol fakiri Turkiye de cobanlik yapamaz. Nasil fulboldan para kazanir? Bu nasil adalet? Vallahi billahi tallahi bunun FB de oynamasi imkansiz. Kim aldiysa bunu parasini odesin ve her ikiside FB nin kapisindan girmesin.

Yanıtla15
oktay:

yemin ederim ülkeye mülteci sokuyoruz. eminönünde saat ve parfüm satsın diye. futbolcu olarak getirip saatçi yetiştiriyoruz.

02
gsx:

samatta alo ben emre abin tamam emre abi paraları hazırla ben var süper golcü

Yanıtla14
bombacı:

hiç şaşırmadım. Onun yerine Fenerde forvet oynasaydım en az 10-15 atmıştım.

Yanıtla03
reis:

scoud ekibine önerim bir adamı en az son 4 maçını çıplak gözle seyretmeden almayın, ben krasiçin ilk maçını izledim bu adamın ilikleri kurumuş tam balon demiştim, hiç yanılmadım, bu samatta, thiam, valencia üçlüsüde tam balon, hiç oynatmayın daha iyi. . fb nin her sene milyarları bu balonlara gidiyor yazık. .

Yanıtla02
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title