Haberler

Taraftar yolunu gözlüyordu! İşte En-Nesyri'nin Fenerbahçe'ye geleceği tarih

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin Sevilla'dan transfer etmeye çok yaklaştığı Faslı golcü Youssef En-Nesyri'nin gelecek hafta Türkiye'ye geleceği iddia edildi. İngiliz basınında yer alan habere göre Fenerbahçe, En-Nesyri'yi sağlık kontrolleri için Türkiye'ye getirecek ve transferi resmiyete dökecek.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Süper Lig devi Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor.

HAFTAYA GELİYOR

İngiliz Tribal Football'da yer alan habere göre sarı-lacivertliler, kulübü ve kendisiyle anlaşma sağladığı En-Nesyri'yi önümüzdeki hafta İstanbul'a getirerek sağlık kontrollerinden geçirecek.

TARİHE GEÇECEK

Teknik Direktör Jose Mourinho'nun liste başı olması sebebiyle yönetimin büyük çaba gösterdiği En-Nesyri için Kanarya'nın 20 milyon euro civarı bir bonservis ödemesi öngörülürken; bu ihtimalin gerçekleşmesi halinde 27'lik golcü, Türk futbolunun bonservisine en çok ücret ödenen oyuncusu olarak tarihe geçecek.

Haberler.com / İsmail Elal - Spor

Fenerbahçe Sevilla FC Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

1000

Yorumlar (5)

albatros :

iyi golcü ama çok para. 20 milyona değmez. gerçi ali koç cengize 15 milyon vermişti demi. bu onun yanında hacca gider.

Yanıtla121
Balıkçı Hasan:

bu ali koçda harbiden gram futbol bilgisi yok.bu adam 20 verilir mi,cengize 15 verilir mi.bu adam bu sezon çıldırtacak fener taraftarını.en nesyrri mi nedir ya.bu adama 20 vereceğine git 45 yaşında drogba al daha mantıklı.bu sene yine huzur yok fenerlilere

Yanıtla93
SAMET TEMAS:

bu kim abi feghulinin saçlısı

Yanıtla14
null:

Bu kadar uzun süren başarısız bir dönemden sonra süreç Başkanlıktan çıkıp artık bir gurur, kendini ispat, "hazır bir saltanatın içine doğduğum için değil aslında bende çok başarılı bir kişiyim" i dünyaya gösterme çabası... Onun için kafası allak bullak, tüm tuşlara basıyor parmaklarının yetmediği tuşlar için de yanina Acun'u aldı.. Fener için en hayırlısı olur inşallah..

Yanıtla12
Netherill:

kim ne derse desin iyi forvet genç dinamik.

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title