Haberler

Taraftarı sıkıntı bastı! Fenerbahçe'nin yıldızı İtalya yolcusu

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin deneyimli stoperi Rodrigo Becao, İtalyan futbol kulüpleri Atalanta ve Torino'nun radarına girdi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, 28 yaşındaki futbolcuya hem Atalanta hem de Torino'dan teklifler geldiği belirtildi. Becao'nun güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor ve Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin deneyimli stoperi Rodrigo Becao için Atalanta ve Torino devrede. Fenerbahçe'nin deneyimli stoperi Rodrigo Becao, İtalyan ekiplerinin radarına girdi.

RADARA ALDILAR

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Atalanta ve Torino'nun 28 yaşındaki futbolcu ile ilgilendiği belirtildi. Torino'nun Becao için temasları başlattığı, Atalanta'nın ise transfer yarışına dahil olduğu kaydedildi.

PİYASA DEĞERİ 8 MİLYON EURO

Rodrigo Becao'nun güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam eden Becao, sarı-lacivertli forma altında geçen sezon 23 maçta 1 gol kaydetti.

Taraftarı sıkıntı bastı! Rodrigo Becao'nın talipleri artıyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Fenerbahçe Torino İtalya Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Serkan Kaplan:

Kaçın kurtarın kendinizi. Fenerden bi sit olmaz.

Yanıtla3420
Hakan Pala:

Bir fenerbahçeli olarak söylüyorum adam haklı beyler dağılın

88
Seko:

Çağlar varken gerek yok satın gitsin

Yanıtla171
Murat Ustabasi:

BECAO KESINLIKLE SATILMAMALI LUGANO TARZI BIR DEFANSIMIZ VAR ONU DA SATMAYA CALISIYOZ SAKINN SAKINN

Yanıtla214
Halil Bagır:

Türkiye de 2. olan, ülke puanına en çok katkı yapan takımın oyuncularına sürekli yurt dışından transfer teklifi gelmesi de mi size bir şey anlatmıyor. ??

Yanıtla07
Ay kural:

Ali Koç ülkenin dövizlerini saçsın dursun. Millet yiyecek ekmek bulamıyor. Morinho Yirmi beş milyon avro, defansa oyuncu alındı on sekiz milyon avro... Saçın fenerliler gönderin dövizleri ülke dışına. Kim tutar sizi....Tabi Para ...........gibi...

Yanıtla31
Kenan Caliskan:

Kesinlikle satilmamali. gecen sene ilk 19 macta arka ikilide becao ve djiku oynadi. en az gol yiyen takimdik. bence bu ikili kesinlikle beraber oynamali. beraber mac eksigi var sadece

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title