Haberler

Taraftarlar akın etti! İstanbul'a gelen Osimhen'e coşkulu karşılama

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, Napoli'den Nijeryalı golcü Victor Osimhen'in kiralık transferini KAP'a bildirdi. Osimhen, sağlık kontrolü ve sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Oyuncu, havaalanında Galatasaray taraftarları tarafından coşkuyla karşılandı.

Süper Lig devi Galatasaray, bonservisi İtalyan ekibi Napoli'de olan Nijeryalı golcü Victor Osimhen'in kiralık transferini KAP'a bildirdi. Osimhen, sağlık kontrollerinden geçmek ve sözleşme imzalamak üzere gece geç saatlerde İstanbul'a geldi.

DEĞERİ 100 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 100 milyon euro olarak gösterilen Osimhen'in Napoli ile mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Napoli'nin Nijeryalı futbolcunun sözleşmesini 2027 yılına kadar yenileme opsiyonu bulunuyor ve eğer Haziran ayına kadar satmazlarsa bu opsiyonu kullanacaklar. Sözleşme yenilenmesi halinde Osimhen'in maaşı aynı kalacak, ancak serbest kalma bedeli 150 milyon euro yerine 80 milyon euro olacak.

"SAHAYA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Victor Osimhen açıklamasında, "Dries Mertens ile birlikte forma giymişti. Kendisiyle de konuştum, bana çok yardımcı oldu buraya gelmeden önce. Takımla birlikte sahada olmaya sabırsızlanıyorum. Gerçekten inanılmaz bir atmosfer var. Burada olduğum için çok mutluyum. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Victor Osimhen Victor Osimhen Galatasaray Galatasaray İstanbul Napoli Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Emre Kaya:

Balon :)

Yanıtla197
Melike Taştan:

burası feci derecede kıskançlık kokuyor ;)

11
Veysel null:

Kıskançlıktan çatır çatır çatırdıyor musunuz lan? HAHAHAHAHAHA

11
Sadık:

Galatasaray Şampiyon kesin

Yanıtla412
Damla Sengul:

takımda defans yok icardi yanına forvet alıyorlar. vizyon bu.

Yanıtla86
SELÇUK GÜNDOĞDU:

HOŞ GELDİN YENİ ZAHA VAKASI

Yanıtla33
Onuncu Köy:

2 senedir sol bek ve 8 numara bekliyoruz . Hala çözmediler . Elinde icardi ve batshuayi varken 3. bi forvet almanın amacı ne ?

Yanıtla02
girilmez:

bu kadar çok aynı seviyede topçu bir arada oynayamazlar Real mardin mi sandınız

Yanıtla00
Ferhat Kabasakal:

Anlayamadığım olay 100 milyon euroluk bir futbolcu neden napoli gibi bir takımdan kiralanır... Napoli böyle bir futbolcuyu neden kiralar... Umarım GS kulübünü kazıklamamışlardır... yada para aklama işine dönen bu sektör, artık futbol zevkinden, rekabetten ve bir çok şeyden mahrum bırakılmıştır...

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title