Haberler

Taraftarlar ateşi yaktı! Süper Lig devinde Anderson Talisca sesleri

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'de taraftarlar, Kadıköy'deki Galatasaray mağlubiyetinin ardından başkan Ali Koç ve yönetimini eleştiri yağmuruna tutmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli taraftarlar, Koç yönetimini bu kez de yapılmayan transferler üzerinden topa tuttu. Süper Lig'deki son 24 maçta 1 gol atabilen Szymanski'nin performansından memnun olmayan Fenerbahçeliler, Aziz Yıldırım'ın sözlerini hatırlatarak Anderson Talisca transferinin gerçekleşmemesine tepki gösterdi.

Fenerbahçe'de Galatasaray'a karşı Kadıköy'de alınan 3-1'lik mağlubiyet sonrasında başkan Ali Koç ve yönetimine tepkiler çığ gibi. Sarı-lacivertli taraftalar, bu kez de Koç yönetimini gerçekleşmeyen transferler üzerinden vurdu.

TALISCA ATEŞİNİ YAKTILAR

10 numara pozisyonunda oynayan Sebastian Szymanski'nin yetersiz kalması tepkilere yol açarken, taraftarlardan flaş bir hareket geldi. Sarı lacivertli taraftarlar, yönetime eleştirilerde bulunurken, transfer için de ateşi yaktı. Fenerbahçeliler, sosyal medya hesaplarından Anderson Talisca yangını başlattı. Jose Mourinho'nun veto ettiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını paylaşan taraftarlar, Brezilyalı yıldızın alınmamasına tepki gösterdi.

SZYMANSKI SINIFTA KALDI

Oynadığı son 24 Süper Lig maçının 22'sine ilk 11'de başlayan ve sadece 1 gol atan Sebastian Szymanski'nin yetersiz performansı da Talisca'nın gündeme gelmesinde büyük rol oynadı.

AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİ HATIRLATILDI

Bazı taraftarlar, Aziz Yıldırım'ın seçim öncesi yaptığı "Lukaku'yu Mourinho istiyor. Paulo Dybala ve Talisca da var, ayrıca Sörloth. Bunlardan ikisini halletsinler gerisini biz hallederiz" açıklamaları hatırlatarak alınmayan yıldızlar için yönetimi eleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sebastian Szymanski Anderson Talisca Anderson Talisca Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Kadıköy Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Abdullah KARAMAN:

Ne yapsanız booooş göklerden gelen bir karar vardır (EN BÜYÜK GALATASARAY)

Yanıtla7656
Mehmet Kan:

Alın alın Beşiktaş'ı satan sizi de satar ikinci abubakar vakası.

Yanıtla1522
Kemal A55:

fenerin sorun kaleciden başlıyor kadroda arka 4lü ve kaleci kalitesi zayıf her Atak gol tehlikesi

Yanıtla725
Abdullah KARAMAN:

geçen yıl fenerde en iyi İsmail Kartaldı onu gönderdiler :))))) oysa gitmesi gereken Ali Koç'tu.

Yanıtla328
Ayhan Kabadayı:

messiyide alsanız boş şampiyon belli oda ??

Yanıtla1218
????? ???????:

siz olmayında kim olursa olsun şampiyon

Yanıtla913
Yılmaz ökmen:

Değil talişka, Maradona mezarından kalksa, yine fenerbahçeden bir cacık olmaz, dünyanın en iyi hocası geldi yine bir cacık olmadı, Yazık taraftara siz en iyisi takım değiştirin tek çare bu görünüyor

Yanıtla05
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title