Haberler

Taraftarlar bekliyordu! Jose Mourinho'dan derbi sonrası ilk hamle geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray derbisi mağlubiyeti sonrası oyuncularıyla bir toplantı yaptı. "Kimsenin forması garanti değil" diyen Portekizli hoca, "Mazeretimiz yok" ifadelerini kullandı. Mourinho'nun, perşembe günkü Union Saint-Gilloise maçında kadroda büyük değişiklikler yapacağı öğrenildi.

Süper Lig devi Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3-1 yenildikleri Galatasaray derbisi sonrası oyuncularıyla konuştu.

"MAZERETİMİZ YOK"

"Sahip çıkarım ama eleştiririm, kimsenin forması garanti değil" diyen başarılı antrenör, "Mazeretimiz yok" dedi. Derbide yapılan hataları tek tek gösteren, her oyuncunun özeleştiri yapmasını isteyen Mourinho, perşembe günkü Union Saint- Gilloise maçından ise iyi futbol ve galibiyet istedi.

Portekizli hoca bu maçta kadroyu da büyük oranda değiştirecek. Kulübede oturan bazı oyuncuların oynamayı sahadakilerden daha fazla hak ettiğini söyleyen Mourinho, "Karakterli, yetenekli oyuncularsınız. Her oyuncunun bazen kötü oynamaya hakkı vardır. Ancak kötü oyun 2-3 maçı geçerse gereğini yaparım. Çünkü kadromda iki tane kaliteli 11 çıkaracak futbolcu var" ifadesini kullandı.

"CEZAYI KESTİLER"

Galatasaray maçının değerlendirmesini yaparken, "Kırılma anları hep aleyhimize oldu. Net fırsatları kaçırdık, onlar kaçırmadı. Biz hata yaptık, cezayı kestiler. Onlar hata yaptı, biz kesemedik. Ancak bunlar mazeret değil. Sizler de ben de buraya birkaç maç için gelmedik. Şampiyonluğu hedefliyoruz. Yakalayacağımız bir seriyle yine zirvede olacağız" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Jose Mourinho Jose Mourinho Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Gilloise Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Emir Güler:

SENİN OLACAĞIN TEK ZİRVE OKAN BURUK'LA YAN YANA GELDİĞİNDE KENDİNİ ZİRVEDE GÖRÜRSÜN ANCA BUKADAR

Yanıtla6076
gaddar kerim:

ama morinho'nun bilmedigi birsey var burasi turkiye ligi, burada 5 puan farki kapatmak mucize gibi birsey, galatasaray'in birak yenilmeyi berabere kalmasinin bile neredeyse imkansiz oldugu bir ligde oynadiginin farkinda degil morinho

Yanıtla2357
Perwer:

Hacı İsmail Kartal ile yollar ayrılmasaydı eminim fenerin durumu çok daha iyi olacaktı. Mourinho‘nun suratından gerginlik akıyor, bu da takıma negatif etki yapıyor.

Yanıtla764
Yasar Unal:

İsmail Kartal'ı sever, saygı duyarım. Ama evinde çok basit maçlarda puan kaybederek 4 kupadan hiç birisini alamadığı unutulmamalı. O yüzden İsmail Kartal güzellemelerini bırakıp takıma destek olmak şu anda yapılması gereken tek seçenek. Bakın GS Beşiktaş'tan beş tane gol yedi. Ne oldu? Medyasıyla taraftarıyla yöneticisiyle hemen takımı rehabilite etmeye giriştiler. Yıllardır bunu çok iyi bir şekilde yapmayı başardılar. Bir de bizim tarafta verilen tepkilere bakın. Bunları Mourinho geldiğinde kariyerini tartışmam ama son beş yılında konferans ligi dışında önemli bir kupa alamamış bir tk. direktörle anlaşmanın doğru olmadığını düşünüyorum şeklinde burada yazmış biri olarak söylüyorum onu da belirteyim.

Yanıtla739
suat tufekci:

İsmail hocamızın günahı neydi bu kaşarı getirmişsiniz takıma..en azından takım mücadele ediyordu şimdi hiç bir şey yapmıyor

Yanıtla415
Siranuş Nermer:

maaşına zam yapılmalı biraz daha bence

Yanıtla412
MGk:

Bu ligin babası GALATASARAY kendileri de öğrenmiş oldu

Yanıtla01
Arif İnanç:

Yaa yaaa evet. Bir fenerbahçe ki olarak sadece gülüyorum. Biz 3 ku defans oynamaya müsait bir takım deyiliz. Takımda koşan adam kalmadı. 4 1 3 2 oynayın hocam. Utanmaya gerek yok. 4 li defans kötü değil ki. Bize karşı 5 ki oynayanları da bakınız. Lütfen ya.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title