Haberler

Taraftarlar çıldırdı! Acun'un Ferdi Kadıoğlu hakkındaki o sözlerine tepkiler çığ gibi

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçeli taraftarlar Acun Ilıcalı'nın, Ferdi Kadıoğlu hakkındaki, "30 milyon euroluk teklifler bizim için artık normal ve bizi heyecanlandırmıyor" sözlerini gündeme getirdi. Sarı-lacivertliler, "Hani 30 milyondan fazlasına gidecekti", "Niye ucuza verdiniz o zaman" şeklinde yorumlar yaparak Acun Ilıcalı'yı eleştirdi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun, İngiliz ekibi Brighton'a transferi resmi olarak bitmeye artık çok yakın.

Ferdi İngiliz kulübü ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere İngiltere'ye gitti. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere'ye gidecektir" denildi.

ACUN'UN SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Ferdi'ye yaklaşık 30 milyon euro bonservis bedeli ödenecek olan yıldız futbolcunun gidişi sonrası akıllara Acun Ilıcalı'nın sözleri geldi.

"BİZİ HEYECANLANDIRMIYOR" DEMİŞTİ

Acun, Ferdi Kadıoğlu hakkında geçtiğimiz aylarda açıklama yapmış ve bonservis bedelini belirlemişti. Ilıcalı, "Ferdi'ye gelen 30 milyon euroluk teklifler bizim için artık normal ve bizi heyecanlandırmıyor" demişti. Acun'un bu sözleri sonrası taraftarlar devreye girdi. Sarı-lacivertliler, "Hani 30 milyondan fazlasına gidecekti", "Niye ucuza verdiniz o zaman" şeklinde yorumlar yaparak Acun Ilıcalı'yı eleştirdi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Ferdi Kadıoğlu Ferdi Kadıoğlu Acun Ilıcalı Acun Ilıcalı Fenerbahçe Spor Hani Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

Emir Emir:

BAKKALDAN,PAZARDAN DOMATES ALIP SATAMAYANLAR UCUZA GİTTİ ALGISI YAPMAYA ÇALIŞIYOR,35 MİLYON AVRO'YU 35 TL İLE KARIŞTIRMAYIN.

Yanıtla36145
Doğan KAYA:

35 milyon euro ya Ferdi kalitesinde bir oyuncu bulsunlar haklısın diyeceğim

00
Himmet Yıldız:

Fenerbahçe hain kaynıyor. Temizlik şart tepeden tırnağa

Yanıtla28119
Pc Copat:

beğenmedikleri rekor satışlar yapıyor sen oturduğun yerden boş yapmak dışında neleri başardın evlat

29
Aytaç Yapıcı:

Geçti O bolunun pazarı

23
Eko cCc:

Bolu değil, Bor!

13
Cuma Kestek:

Katılıyorum size

11
Ertogan 49:

Ronaldo’da gelse meside gelse fener şampiyon olmuyor

Yanıtla2990
Mehmet Aydoğan:

şampiyon olması için kimsenin gelmesine gerek yok sadece birisi gitsin yeter

214
Ekrem Anlı:

adam dedi ki ferdinin gitmesinin 2 yolu var. ilki astronomik teklif ikincisi de ferdinin gitmek istedi diye. Ferdinin satılmasının asıl nedeni oyuncunun gitmek istemesi buna rağmen hatrı sayılı para da kazandırdı.

Yanıtla1693
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title