Haberler

Bir daha taraftarların yüzüne bakamaz! Sacha Boey'den Galatasaray sorusuna olay yanıt

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında 30 milyon euro bonservis artı 5 milyon euro bonus karşılığında Bayern Münih'e sattığı Sacha Boey, Alman devinin hazırlık kampında Galatasaraylı taraftarlarla sohbet etti. Sarı-kırmızılı taraftarların formalarını imzalayan Boey, kendisine yöneltilen "Seni çok özledik, Galatasaray'a geri dön!" sözlerine "Hayır" yanıtını verdi. Bunun üzerine bazı Galatasaraylı taraftarlar, Fransız futbolcuya tepki gösterdi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Fransız futbolcu Sacha Boey, Alman ekibinin hazırlık kampında Galatasaraylı taraftarlarla sohbet etti.

"GALATASARAY'A GELMEYECEĞİM"

Taraftarların "Selamünaleyküm" diyerek verdikleri selamı "Aleykümselam" diyerek alan Boey, daha sonra taraftarların "Seni çok özledik, Galatasaray'a geri dön!" sözlerine "Hayır" yanıtını verdi. Boey'in bu görüntüleri sosyal medyada ilgi görürken, bazı Galatasaray taraftarları Boey'in "Hayır" cevabına tepki gösterdi.

BAYERN PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın 30 milyon euro bonservis artı 5 milyon euro bonus karşılığında Bayern Münih'e sattığı Sacha Boey, Alman devinde çıktığı 2 maçta skor katkısı yapamamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Bayern Münih Galatasaray Galatasaray Sacha Boey Sacha Boey Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Murat Ülger:

Habere bak. Sanırsın adam Galatasaray’a küfür etti.

Yanıtla4138
veli İdi:

Lütfen haberi yapan kişi,haberin sonuna ismini yazsın da,yorum yaparken ismiyle hitap edelim. Kardeşim adam hayır diyor,olay bunun neresinde? Goy goy yapmayın haber yapın.

Yanıtla369
Eren Derdimyoğ:

Ne diyecekti? Bekle birazdan geliyorum diyecek hali yok.

Yanıtla335
Hakan Yorulmaz:

haberi yapan arkadaş fenerlimisin ?

Yanıtla414
Barış O. B.:

Adam başka bir camianın sözleşmeli futbolcusu, oraya da sorumlulukları var, oranın ekmeğini yiyor, daha üst seviyede ligde mücadele ediyor ne demesini bekliyordunuz? Evet koşa koşa geliyorum demesini mi? Bırakın şu provakatif fanatizmi

Yanıtla215
aRMa 1979:

Hayir

Yanıtla19
Selçuk:

Taraftar, "Seni özledik, Galatasaray'a geri gel" dediğinde Boey, Bayern Münih oyuncusu olduğunu belirterek "Hayır, gelmiyorum" yanıtını verdi. Bu olay, bazı medya kuruluşları tarafından haberleştirildi. Ancak, Boey'in olumlu bir yanıt vermesi durumunda kulübü tarafından sert eleştiriler alacağı aşikar. Bu tür haberlerin yapılması, habere ne yazacağını bilmeyen insanların işidir.

Yanıtla16
Selçuk:

Boey, Bayern Münih oyuncusu olduğunu belirterek "Hayır, gelmiyorum" yanıtını verdi. Bu olay, bazı medya kuruluşları tarafından haberleştirildi. Ancak, Boey'in olumlu bir yanıt vermesi durumunda kulübü tarafından sert eleştiriler alacağı aşikar. Bu tür haberlerin yapılması, habere ne yazacağını bilmeyen insanların işidir.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title