Haberler

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Real Madrid ve milli takımımızın yıldızı Arda Güler, sezon bitmesine rağmen adından söz ettirmeye devam ediyor. Tatilden paylaştığı fotoğraflarla gündem olan Arda'nın bu kareleri teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin de dikkat çekti. Genç futbolcunun fiziksel durumundan oldukça memnun olan Ancelotti, Arda Güler'in durumunu eflatun-beyazlıların kondisyon antrenörü Antonio Pintus ile masaya yatırdı. Plus, 19 yaşındaki yetenek için "Yaşına göre mükemmel bir fiziksel kondisyona sahip" dedi.

EURO 2024'te sergilediği performansla dünya gündemine oturan Arda Güler, tatilde geçen sezonunun yorgunluğunu atıyor. Genç yıldız, bu tatilinden paylaştığı fotoğraflarla fiziksel formunu gözler önüne sermiş, herkes tarafından büyük beğeni toplamıştı. Arda'nın bu kareleri kulübü Real Madrid'de olay oldu.

Tatil pozları olay oldu! Ancelotti, Arda için teknik ekibi topladı

ANCELOTTI, TEKNİK EKİPLE ARDA İÇİN GÖRÜŞTÜ

Milli futbolcunun kendine özen göstermesi ve sıkı çalışması Real Madrid'i de oldukça memnun etmiş durumda. İspanya basınında Defansa Central'in haberine göre, eflatun-beyazlıların kondisyon antrenörü Antonio Pintus, teknik direktör Ancelotti ile görüştü.

Tatil pozları olay oldu! Ancelotti, Arda için teknik ekibi topladı

FİZİKSEL DURUMUNA HAYRAN KALDILAR

Pintus'un Ancelotti'ye Arda Güler için "Yaşına göre mükemmel bir fiziksel kondisyona sahip. Gelişmeye devam edecek. Elit takımlar için güçlü bir yapıya sahip olmaya başlıyor" dediği aktarıldı.

Tatil pozları olay oldu! Ancelotti, Arda için teknik ekibi topladı

ARDA'NIN GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Uzun süren sakatlığını atlatan ve geçen sezonun ikinci yarısında forma şansı bulan 19 yaşındaki genç yetenek, Real Madrid formasını 5'i ilk 11 olmak üzere toplamda 12 maçta giydi. Arda, bu karşılaşmalarda aldığı kısıtlı süreye rağmen 6 gol atmayı başardı. A Milli Takımımız ile EURO 2024'te de boy gösteren Arda, 5 maçlık süreçte 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Carlo Ancelotti Carlo Ancelotti Real Madrid Real Madrid Arda Güler Arda Güler Futbol Tatil Yaşam Spor Futbol Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

Mhmt xxx:

Ne kadar saçma ancelotti önceden arsayı hiç çıplak görmemişmi de resimlerden yola çıkıp kondüsyon antrönörünü yönlendiriyor

Yanıtla5308
druen:

arsayı görmüş, begenmiş ev yapacakmış :)

4226
Yilmaz Haydar:

cok simarmis yakinda söner malesef

Yanıtla14759
Sebastian Szymanski:

Ya Hayydar iki resim attı diye mi şımardı. Siz ne yiyor ne içiyorsunuz :)

1079
Metehan Eryilmaz:

Cılız bi çocuk nesini beğenmişse

4312
Hatip Kaya:

Azcık para bulmayın yeterki.

Yanıtla6554
adam olun:

nasıl da kıskançlıktan çatlıyorsun sen öylee

2686
YalancıSavar:

Ne yapsın çocuk tatile gitmesin mi? eve mi kapansın?

767
Bilenlebilmeyenbirolurmu null:

adam dünya kadar para kazanıyor ama hayatında sürekli kısıtlamalar var kimsenin emri altında çalışmayanlar özgür olan sizlersiniz hayatınızın kıymetini bilin istedim

Yanıtla1147
Semih Tanrıver:

bende 3 kuruşa günde 10 saatimi ksıtılıyorum benmi özgürüm

633
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title