Haberler

Tatvan'da Judo Fırtınası

Güncelleme:
Abone Ol

Tatvan'da düzenlenen Judo Bölgesel Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası'nda 135 sporcu mindere çıktı.

Bitlis Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Judo Bitlis İl Temsilciliği tarafından 4 ilden 135 sporcunun katılımıyla Tatvan'da Judo Bölgesel Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası düzenlendi.

Bitlis, Van, Bingöl ve Iğdır'dan 16 takımın katılımıyla Tatvan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuva dostluk havasında geçti. Turnuvanın minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde düzenlendiğini belirten Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, turnuvaya katılan tüm takım ve illeri, dostluk ve kardeşlik turnuvası adına birinci ilan ettiklerini söyledi. Turnuvanın Judo İl Temsilciliği ile birlikte düzenlendiğini kaydeden Güven, "İlimizin bu tür spor dallarına ihtiyacı var. Biz elimizden geldiğince ilimizde tüm spor dallarının gelişmesini sağlayacağız. Bu kapsamda judo sporu da ilimizde her geçen gün gelişiyor. Bugün düzenlediğimiz 'Judo Bölgesel Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası' da çok güzel görüntülere sahne oldu. Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spora ve sporculara katkılarımız devam edecektir. Turnuvada emeği geçen Judo İl Temsilcisi Selman Süren'e ve sporcuları yalnız bırakmayarak destek veren ailelerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Judo Bitlis İl Temsilcisi Selman Süren ise, turnuvanın düzenlenmesinde kendilerine desteklerini esirgemeyen Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven'e teşekkür ettiğini belirterek, "Judo sporu ilimizde her geçen gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilimize 4 ilden sporcular geldi. Turnuva çok özel görüntülere sahne oldu. İnşallah önümüzdeki süreçlerde de yeni turnuvalar düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından turnuvaya katılan sporculara kupa ve madalyaları verildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muzaffer Güven Tatvan Bitlis Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title