Haberler

Tek bir nedeni var! Fred Kasımpaşa maçında yok

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak. Takımın yıldızı Fred için 'derbi önlemi' alınacak. Fred, 3 golle yıldızlaştığı Çaykur Rizespor karşısında gördüğü sarı kartla sınıra dayanmıştı. Kasımpaşa maçından sonra Galatasaray derbisine çıkacak olan Fenerbahçe'de Fred'in olası bir sarı kart cezası almasından endişe ediliyor. Bu sebeple Brezilyalı yıldızın Kasımpaşa karşısında forma giymesi beklenmiyor.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak. Takımın yıldızı Fred için 'derbi önlemi' alınacak. Bu hafta Kasımpaşa deplasmanından sonra Galatasaray derbisine çıkacak Fenerbahçe'de Fred'in olası bir sarı kart cezası almasından endişe ediliyor.

KART GÖRÜRSE DERBİDE OYNAYAMAYACAK

31 yaşındaki oyuncu, Kasımpaşa maçında kart görmesi durumunda 6. haftada oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

AMRABAT İLK MAÇINA ÇIKACAK

Jose Mourinho'nun Kasımpaşa karşısında yeni transfer Sofyan Amrabat ve İsmail Yüksek'i Sebastian Szymanski'nin arkasında ikili oynatması bekleniyor.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Kasımpaşa Rizespor Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Yunus Akcan:

Strateji iyidir. Olması gereken yapılmış

Yanıtla351
Abdullah KARAMAN:

ya Kasımpaşa feneri yenerse ne olacak?

Yanıtla2215
Yorumların Efendisi:

Şampiyonluğun özelilikle son yıllarda büyük takımlar haricinde diğer takımlardan alınan veya kaybedilen puanların belirleyici olduğunu öğrenememişsiniz demekki.

Yanıtla2010
Yasar Unal:

Mesela İsmail hoca böyle bir şey yapamazdı. Suni çim sahada önemsiz bir maçta oynattığı Fred ve Becao sakatlanmıştı. Bence bu kadro derinliğinde normal. Hakemlerle ancak bu şekilde mücadele edebiliyoruz ne yazık ki. Adama GS maçında oynamasın diye haksızca gösterilen kartın vereceği zararı sağlam futbolcuyu oynatmayarak karşılamaya çalışıyoruz.

Yanıtla417
Yasar Unal:

Şimdi Mourinho'nun son yaptığı badın toplantısında söylediklerinin ne kadar doğru olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oluyor.

Yanıtla217
Boray Borton:

Fred sarı kart cezası sınırında değil. Göztepe ve Çaykur Rize maçlarında sarı kart gördü. Kasımpaşa maçında sarı kart görse dahi derbide oynayabilecek. Neden böyle yalan yanlış haberler çıkar millette de bunun peşinden gider hakikaten anlaşılır bir şey değil...

Yanıtla36
Emrah Emir:

Hakemler ipten saptan nedenle verdi durdu sarı kartı zaten amaç derbiye kadar cezalı duruma düşürmekti

Yanıtla25
murat berkün:

Sırf Fenerbahçe değil,öteki Büyük Takımlarda puanlar kaybedecekler bu sezon Anadoluda

Yanıtla15
Atilla Tanin:

Ülke futbolu adına yine utandık Başka hakem yokmuş gibi Bir teknik direktörün kankası olduğu iddia edilen kişi FB maçına atanıyor

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title