Haberler

Tekirdağsporlu Amigo Saddam Kız Arkadaşı Tarafından Öldürüldü

Güncelleme:
Abone Ol

Tekirdağspor'un uzun yıllar amigoluğunu yapan ve "Saddam" lakabıyla tanınan Ertan Tekdemir, birlikte yaşadığı kız arkadaşı Deniz Kuras tarafından bıçakla öldürüldü.

Olay, gece saatlerinde, Yüzüncü Yıl Mahallesi Nejat Tümer Sokak'ta bulunan Malkoçlar Sitesi'nde meydana geldi. Yıllardır Tekirdağspor'un tribün liderliğini yapan Ertan Tekdemir, beraber yaşadığı kız arkadaşı Deniz Kuras ile arkadaşlarının evinde, alkol aldıktan sonra uyumak için odaya geçti. Çift, henüz bilinmeyen nedenle odada tartışmaya başladı. Tartışma, kavgaya dönüşürken iddiaya göre, Kuras, eline geçirdiği bıçağı rastgele sallamaya başladı. Tekdemir, boynuna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Eve çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Ertan Tekdemir, olay yerinde yaşamını yitirdi.

DENİZ KURAS GÖZALTINA ALINDI

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, olay sonrası Deniz Kuras'ı gözaltına alarak, emniyete götürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kuras, 'taksirle ölüme sebebiyet vermek' suçundan tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Tekirdağsporlu Amigo Saddam Kız Arkadaşı Tarafından Öldürüldü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tekirdağ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

hırsız yaviz:

helal olsun kıza

Yanıtla118
siz insanmısınız:

yahu siz insanmısınız acaba? adam tecavüz etmemiş birşey yapmamıs bilinmeyen bir sebepten ötürü tartısma cıktı diyor azıcık insan olun insanlıktan nasibini alamamıs mahluklar. burada ölen bir şahıs var diriye saygınız yoksa ölüye saygınız olsun. sizin kardeşinizi abinizi akrabanızıda böyle bi şekilde öldürülse yinede helal olsun dicekmisiniz

14
Adsız:

Her olayın başı içki içki

Yanıtla311
Vikings:

onceden birbirini sevmeyen-nefret eden insanlar katil olurdu. Şimdi karı-kocalar, sevgililer birbirlerini olduruyor. Bu işte bir gariplik var.

Yanıtla013
adanalı:

KIzcağızı cezaevine atmasalar bari. . . .

Yanıtla33
Hamit:

Erkeklere karşı şiddete hayır !!

Yanıtla06
alivan:

kadin.haklari yazik.adama.

Yanıtla20
Adınızı Yazın:

ya o kadar gereksiz o kadar aptalca şeyleri büyüten kendinizi bir nimetten sayan beyler ALLAH aşkını boş ilerşi için o parmaklarınızı yormayın.

Yanıtla01
EDİRNE SPOR:

NASIL BİLİRDİNİZ

Yanıtla00
ELF:

alkol !!!

Yanıtla00
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title