Haberler

Tenis

Abone Ol

Bayan Milli Takımları, kış kupaları için İstanbul'da kampa girdi.

Bayan Tenis Milli Takımları, kış kupaları için İstanbul'da kampa girdi.

Türkiye Tenis Federasyonu'nden (TTF) yapılan açıklamaya göre, Türkiye'yi, Fed Kupası'nda temsil edecek büyükler bayan milli takımı ile Avrupa Kış Kupası elemelerine katılacak 14 ve 16 yaş kız milli takımları, TTF Ulusal Kamp Merkezi'nde hazırlıklarına başladı.

Kaptan Alaaddin Karagöz gözetiminde çalışan büyükler milli takımda Çağla Büyükakçay, Pemra Özgen, Başak Eraydın, Melis Sezer ve İpek Soylu ye alıyor. 4-9 Şubat tarihlerinde Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de oynanacak Fed Kupası'nda Türkiye, Belarus, Bulgaristan ve Portekiz ile Avrupa-Afrika kategorisi 1. Grup'ta mücadele edecek.

Avrupa Tenis Birliği'nin düzenlediği Uluslararası Kış Kupası'na katılabilmek için eleme maçları oynayacak 14 ve 16 yaş kız milli takımları da hazırlıklarına başladı.

Antrenörler Kemal Çelikbilek ve Tuncer Gür yönetimindeki 14 yaş kız milli takımında Başak Akbaş, İpek Çevik, Zehra Lara Tekbaş ve Selin Övünç bulunuyor. 31 Ocak'ta başlayacak ve TTF Ulusal Kamp Merkezi'nde oynanacak eleme maçlarında Türkiye'nin grubunda, Belarus, Danimarka, Gürcistan, Büyük Britanya, Hollanda, Portekiz ve Ukrayna yer alıyor.

Antrenörlüğünü Çağdaş Ulukan'ın yaptığı ve Berfu Cengiz, İnci Öğüt, Öykü Boz ve Muazzez Demirci'den oluşan 16 yaş kız milli takımı da yine 31 Ocak'ta başlayacak Kış Kupası elemelerinde Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Polonya, Slovakya ve Ukrayna ile karşılaşacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Türkiye Spor Fed Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title