Haberler

Tepecikspor'da Armağan Turhan Dönemi Sona Erdi

Abone Ol

Spor Toto 2.Lig ekibi, teknik direktör Turhan ile yollarını ayırdı.

Spor Toto 2. Lig ekibi Tepecikspor, teknik direktör Armağan Turhan ile yollarını ayırdı.

Tepecikspor Kulübü Başkanı Osman Eyüboğlu, yaptığı açıklamada, Turhan ile dostane bir şekilde ayrıldıklarını belirterek, "Başarılı bir sezon geçiren Armağan Turhan, kapıyı açık bırakarak gitti. Tepecikspor Kulübü'nde daima yeri hazırdır. Hocamıza ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Tepecikspor'da güzel günler geçirdiğini kaydeden Turhan ise ayrılma kararıyla ilgili "İnşallah başka dönemlerde takıma daha büyük başarılar tattırırız. Şimdilik Tepecikspor'a veda ettik ve gelen teklifleri değerlendireceğim. Bana ve ekibime gösterdikleri ilgiden dolayı öncelikle başkan Eyüboğlu'na, yönetim kuruluna, taraftarlara ve sporseverlere teşekkür ediyorum" şeklinde görüşlerini aktardı.

Yeni bir oluşumla 2013-2014 sezonuna gireceklerini bildiren kulüp başkanı Eyüboğlu, sözleşmesi sona eren futbolculardan Kemal Özyurt, Eser Şen, Mehmet Uzun, Recep Onur Çelik ve kaleci Ramazan Aydın dışında kimseyle görüşmeyeceklerini, sözleşmesi devam eden bazı oyunculara da kendilerine kulüp bulmaları için ayrıca izin vereceklerini kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title