Haberler

Tepki çeken görüntü: Federasyon Başkanı ter silme görevlisi tutmuş

Güncelleme:
Abone Ol

2024 Copa America maçında Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Claudio Tapia'nın terini sildirmek için bir görevli tutması büyük tepki çekti. Maçı tribünlerden takip eden Tapia'nın terini sildirdiği görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

Ev sahipliğini Amerika Birleşik Devletleri'nin yaptığı 2024 Copa America'da Arjantin, Kanada'yı yarı finalde 2-0 yenerek finale yükseldi. Mücadelenin ardından ortaya çıkan görüntüler ise büyük tepki çekti.

ARJANTİN FİNALE ÇIKTI

Arjantin, 22. dakikada Alvarez ve 51. dakikada Messi'nin attığı gollerle maçı kazandı ve finale çıktı. Maçı tribünlerden takip eden Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Claudio Tapia'nın terini sildirdiği görüntüler çok konuşuldu.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Tapia'nın arkasında bulunan takım elbeseli şahıs, 90 dakikalık maç boyunca elindeki mendille sık sık federasyon başkanının ense ve saçlarındaki terleri sildi. Bir taraftar tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki topladı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Arjantin Arjantin Futbol Kanada Futbol Spor Spor Haberler

1000

Yorumlar (8)

NediyonDegisik:

Bence Kolelik geri donsun !

Yanıtla122
BABABA:

-Kolelik dediğin öle bi anda döner mi? -Dön lan!

012
İTİBAR FANİ:

zaten devam ediyor ki, bu ne anlama geliyor

011
Leven Ergün:

HERYERDE TÜRK VAR DEMEK

42
ISMAIL SAHA:

Kölelik zaten var. Sadece bunu literatürden çıkardık.

02
Karaşal:

Türkiye 1 arjantin 3 :D halk açlıktan kırılıyor devlet kademeleri krallar gibi maşallah.

Yanıtla113
Onemli Degil:

Atalari, Dedeleri Turkiye den Gitmis Olmasin..

Yanıtla38
o. kara:

ter silmekten başka iş bulamadınız mı adama daha verımlı kullanın işleri de yani zamanı da... bu nedir ya bence zaman israfı bu iş...

Yanıtla21
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title