Haberler

    Terim, Selçuk'u Çağırmadı

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Fatih Terim, Galatasaray forması giyen Selçuk İnan'ı K. İrlanda ve Belarus maçlarının kadrosuna almadı.

    Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Kuzey İrlanda ve Belarus ile oynanacak hazırlık maçlarının aday kadrosuna Galatasaray'dan Selçuk İnan'ı dahil etmedi.

    Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden duyurulan kadroda 28 oyuncu yer alırken, Galatasaray'dan Selçuk milli takıma çağrılmadı. Siteden yapılan açıklamada "Trabzonspor'dan Onur Kıvrak ve Yusuf Erdoğan, Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek, Kayserispor'dan Ertuğrul Taşkıran, Fenerbahçe'den Alper Potuk, Bayer Leverkusen'den Ömer Toprak ve Hamburg'dan Hakan Çalhanoğlu sakatlıkları nedeniyle yer almadı." ifadeleri kullanılırken Selçuk ile ilgili bir bilgilendirme yapılmadı.

    Bu isimlerin yanı sıra Jürgen Klopp'un Fatih Terim'i arayarak Nuri Şahin için özel izin talep ettiği, ve bu talebin de anlayışla karşılandığı duyuruldu.

    Milli takım aday kadrosu ise şu şekilde; Bilal Kısa, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Tolga Zengin, Ersan Adem Gülüm, Oğuzhan Özyakup, Serdar Aziz, Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Tarık Çamdal, Aytaç Kara, Salih Uçan, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Mehmet Topal, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Emre Çolak, Semih Kaya, Uğur Çiftçi, İshak Doğan, Adem Büyük, Aydın Karabulut, Aykut Demir, Arda Turan, Sercan Sararer, Mevlüt Erdinç

    Ay-yıldızlılar, Kuzey İrlanda ile 15 Kasım'da, Belarus ile ise 19 Kasım'da karşılaşacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Fatih Terim Galatasaray Selçuk İnan Belarus Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title