Haberler

    Fenerbahçe'de Mert Günok Taraftarlara Güven Veriyor

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Bu sezon Fenerbahçe forması ile iki penaltı kurtaran Mert Günok, taraftarlara güven veriyor.

    Spor Toto Süper Lig'de bu sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe'de çok az süre almasına rağmen kaleci Mert Günok'un yüksek formu sarı lacivertlileri sevindiriyor.

    2010-2011 sezonunda Trabzonspor'la yarışılan kıyasıya şampiyonluk mücadelesinde, sezon boyunca sadece 3 maçta forma giyen Mert, o sezon Trabzonspor'a karşı bir penaltı kurtarmış, Fenerbahçe de averaj farkı ile o sezonun şampiyonu olmuştu.

    Mert, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında sırasıyla 2 ve 6 maç forma şansı bulabilmiş fakat penaltılara etki edememişti. Bu iki sezonu da Galatasaray şampiyon olarak tamamlamıştı.

    Bu sezon da Fenerbahçe'nin birinci kalecisi tecrübeli eldiven Volkan Demirel oldu ve Mert sadece 5 maçta forma giyebildi. Fakat bulduğu kısa sürelerde takıma çok faydalı olan Mert bu sezon da 2 penaltı kurtardı ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda kilit rol oynadı.

    Mert kurtardığı 2 penaltıyla ayrıca bu alanda Süper Lig'in en iyisi oldu. 2 penaltı kurtaran tek kaleci Mert iken, Waterman, Oğuz, Evren, Ferhat, Gökhan, Korcan, Boffin, Onur, Volkan ve Eskişehirspor'un stoperi Servet Çetin bu sezon penaltı kurtaran diğer oyuncular olarak sıralandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Trabzonspor Mert Günok Fenerbahçe Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title