Haberler

TFF 3. Lig ekibi Talasgücü Belediyespor, maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekildi

Güncelleme:
Abone Ol

TFF 3. Lig'de mücadele etmesi beklenen Talasgücü Belediyespor, maddi imkansızlıklar sebebiyle ligden çekildi. Kararı duyuran Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, "Futbolcu transferi ve maç başı giderleri haricinde sadece deplasman masrafları bile günümüz rakamlarıyla 20 milyon lira civarında bütçe gerektirmektedir. Belediyelerin bu rakamı kendi bütçesinden karşılaşması kanunen mümkün olmadığından Talasgücü Belediyespor'un önümüzdeki sezon 3. Lig'de mücadele etmesi mümkün görünmemektedir" dedi.

TFF 3. Lig takımlarından Talasgücü Belediyespor, ligden çekildi. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, maddi imkansızlıklar nedeniyle önümüzdeki bu kararın alındığını açıkladı. Yalçın, yazılı açıklamasında, Talasgücü Belediyespor'un 5 yılda önemli başarılara imza attığını da belirtti.

TFF 3. Lig ekibi Talasgücü Belediyespor, ligden çekildi

"BELEDİYENİN BU RAKAMLARI KARŞILAMASI MÜMKÜN DEĞİL"

Talasgücü Belediyespor olarak başarıları elde ederken karşılaşılan maddi ve manevi zorlukları kendi imkanlarıyla aştıklarını vurgulayan Yalçın, şunları kaydetti;

"Önümüzdeki sezon için giderleri karşılama konusunda çaresiz kalmak, bizi yeni kararlar almaya mecbur kılmıştır. Bir profesyonel takımın futbolcu transferi ve maç başı giderleri haricinde sadece deplasman masrafları bile günümüz rakamlarıyla 20 milyon lira civarında bütçe gerektirmektedir. Belediyelerin bu rakamı kendi bütçesinden karşılaşması kanunen mümkün olmadığından gelinen noktada Talasgücü Belediyespor'un önümüzdeki sezon 3. Lig'de mücadele etmesi mümkün görünmemektedir.

TFF 3. Lig ekibi Talasgücü Belediyespor, ligden çekildi

"FAALİYETLERİNE ALT YAŞ KATEGORİLERİNDE DEVAM EDECEK"

Bugüne kadar takımımıza fedakarane katkı sağlayan tüm kulüp başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, teknik heyetlerimize, belediyemizden bu işe destek veren mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Talasgücü Belediyespor olarak bundan sonra, yaz kış 450 çocuğumuzla sürdürdüğümüz alt yaş kategorilerinde geleceğin futbolcularını yetiştirmeye ve Türk futboluna hizmet vermeye devam edeceğiz."

TFF 3. Lig ekibi Talasgücü Belediyespor, ligden çekildi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Mustafa Yalçın Futbol Talas Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Temel Temel:

belediyelerin ne işi var futbol takımı ile kendi asli işlerine baksınlar

Yanıtla247
Sinan Bulduk:

Filenin sultanları 3in1 almış

Yanıtla2412
Afra Kardelen:

Karnın aç mı dürüm söyleyim mi

01
Süleyman Yazar:

bence de belediye asli işlerine bakmalı ma o zaman da sorarlar; takımın isminde belediyenin ne işi var.

Yanıtla113
ismail bey :

Kayserililer bire 5 kazanmayacağı işe girmez...

Yanıtla011
Ahmet YILMAZ:

zor iş

Yanıtla07
man over:

Bütün belediye takımları kapatılmalı.Herkes bildiği işi yapsın,en iyisini yapsın. Zar,zor geçinen insanlar var.Belediye olarak gidin onlara gıda yardımı,eğitim yardımı yapın.

Yanıtla01
Buğra Er:

Boş işler git fakir fukarayı doyur hizmet için varsın sen

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title