Haberler

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 9 yıl önce soyunma odasına kilitlediği hakemleri görevden aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Bir dönem Trabzonspor Başkanı olarak görev yapan şu anki TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 9 yıl sonra hakem ve gözlemcilerin görevine son verdiği belirtildi.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan flaş bir hamle geldi. 9 yıl önce oynanan Trabzonspor-Gaziantep maçının hakemlerini soyunma odasından çıkarmadığı uzun süre tartışılan Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı olmasının ardından bu kişilerden bazılarının görevlerine son verdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; O dönem hakem olup, bugün gözlemcilik görevinde bulunan Süleyman Abay, Emre Altun, Adil Sinem ile hakemliğe devam eden Bahattin Şimşek, Kutluhan Bilgiç, Mustafa Sönmez ve gözlemcilerden Taner Gizenci'nin, bu hafta Tahkim Kurulu'na başvurarak, görevlerinin iadesini istedikleri ortaya çıktı. Bunların arasında sadece Trabzonspor-Gaziantep değil, tartışmalı Trabzonspor-Konya maçında görevlendirilen hakemlerin de bulunduğu, Tahkim'e gönderilen yazıda yansıtıldı.

Tahkim Kurulu'na verilen dilekçede, "(Hakem veya gözlemci) Sebepsiz, gerekçesiz ve hukuka aykırı şekilde kadro dışı bırakılmıştır. Bu durumun asıl sebebi, 2.10.2015 tarihli Trabzonspor-Konyaspor ve 28.10.2015 tarihli Trabzonspor-Gaziantep müsabakasıdır. Aradan geçen 9 yıla rağmen ne yazık ki intikam hırsıyla hareket edilerek, o dönem müsabakada görev yapan hakem ve gözlemcilerin hepsinin görevine son verilmiştir" denildi.

GÖREV YAPAN HAKEM VE GÖZLEMCİLER

Trabzonspor-Konyaspor: Süleyman Abay, Mustafa Sönmez, Gökmen Olgaç, Eser Birinci, İlker Meral, Erdem İren (Hakem), Taner Gizenci (Gözlemci)

Trabzonspor-Gaziantep: Çağatay Şahan, Adil Sinem, Cevdet Kömürcüoğlu, Bahattin Şimşek, Kutluhan Bilgiç, Emre Altun (Hakem), Nedim Göklü (Gözlemci)

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Türkiye Futbol Federasyonu Trabzonspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

Ques who:

Bu adamı başa getirirseniz yapacağı icraat da bu olur

Yanıtla104374
SELÇUK GÜNDOĞDU:

MAFYADAN ÇİÇEK DAĞITMASINI MI BEKLEDİNİZ YOKSA

Yanıtla54320
Said Kurt:

Kral yakışır

Yanıtla146106
A Alkan:

Geciksede adalet tecelli etmiş olsa gerek

Yanıtla92106
Kimesterseni:

bir babanin ogluna soyledigi bir soylem vardi, baba ogluna adam olamazsin derdi, ogul kadi olup ilk once babasini getirtmisti ayagina bak adam olamazsin dedin Kadi oldum, hani babada demisti kadi olamazsin demedimki adam olamazsin dedim demisti. ne yapacaz aday cikmadi Abdurrahman Celebi

Yanıtla40138
RC MD:

Aday çıktı ama adama zorla adaylığını geri çektirdiler. Bu olay açıklanmadıkça Türk futbolunu kaosa sürükleyen arka plandaki yapı gelen bütün başkanları parmağında oynatarak istediğini almaya devam edecek.

67
Murat İnce:

Sen ne anlatıyon laaa

64
Benim Kkk:

Onlar babası değil yalnız örnek uymamış evladı yaşındaki kimseye babası diye örnek verilmez üstelik hiçbir zaman da o kişilerin altı da olmadı bu örneği verirken biraz veynini kullanacaktin

41
Yılmaz Yıldız:

Tipi uygun değil zaten bu işlere anca Trabzon da malzeme taşır

Yanıtla48122
Alparslan Aydoğan:

ANLAŞILAN DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK MU BU İZLENİMMİ YARATILMAK İSTENİYOR

Yanıtla1270
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title