Haberler

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in koronavirüs testi negatife döndü

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in son yaptırdığı koronavirüs testi negatif çıktı. Tedavi olduğu hastaneden taburcu olan Özdemir, 2 Aralık'ta koronavirüse yakalanmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den sevindirici haber geldi. Daha önce koronavirüse yakalandığı açıklanan Özdemir'in son yapılan test sonucunun negatif olduğu ve hastaneden taburcu edildiği belirtildi.

Federasyonun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada konuyla ilgili, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Nihat Özdemir'in son yaptırdığı Covid-19 testi negatif çıkmış olup tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilmiştir. İzolasyon süreci devam edecek olan Sayın Başkanımız, evinden çalışmalarını yürütecektir. Sağlık durumu iyi olan Başkanımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletir, tedavisinde yardımcı olan başta doktoru olmak üzere, tüm hastane çalışanlarına teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

9 GÜN ÖNCE KORONAYA YAKALANMIŞTI

Federasyonu Başkanının, 2 Aralık Çarşamba günü koronavirüse yakalandığı duyurulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Servet Yardımcı Nihat Özdemir Koronavirüs Aralık Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

12345:

HİÇDE SEVİNDİRİCİ Bİ HABER DEĞİL. ÜLKE FUTBOLUNUN VE EKONOMİSİNİN ÜSTÜNE ÇÖREKLENMİŞ Bİ PARAZİTTEN FARKI YOK. FUTBOL ADINA ALDIĞI TEK Bİ OLUMLU KARAR YOKDEVLETİN BÜTÜN İHALELERİNİ ALAN 5 ŞİRKETTEN BİR TANESİNİN SAHİBİ

Yanıtla02
RAATSIZ:

Garibanı evde karantinaya al, TFF Başkanı veya hele bilmem ne başkanı olunca hastanede tedavi eti. Ah yalan dünya neyine güvenelim bilmiyorum ki. . .

Yanıtla01
KARLI DAĞLAR:

Şu siteye spor haberlerini doğru dürüst gözle görülür bir yere koyun. Bu ne yahu altta küçücük. Sağda büyük pencere istiyoruz. . . .

Yanıtla10
SİNYOR:

ÜLKEYE TEK BİR YARARI OLMAYAN KEÇİ SAKALLI BÖCEK BU. LİMAK HOLDİNG OLARAK ALMADIĞI İHALE YOK FUTBOLDA ALDIĞI KARARLAR ORTADA. 3. LİGLERİ ERTELEDİ KORONA VAR DİYE AMA SÜPER LİG DEVAM ÇÜNKÜ BEİNSPORTS PARA ÖDEMEYECEKTİ. YABANCI SINIRI KOYMAYA ÇALIŞTI YETMİYORMUŞ GİBİ SÜPER LİGİ 21 TAKIMLA OYNATIYOR BİLDİĞİN PARAZİT BU TEZ ZAMANDA KORONAYA BULAŞMASI DİLEĞİ İLE.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title