Haberler

TFF Başkanı Nihat Özdemir: Yayıncı kuruluşa ihtarname gönderdik

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yayıncı kuruluş ile anlaşma sağlayamadıklarını ve beIN Sports'a ihtarname gönderdiklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yayıncı kuruluş ve seyircili maçlar konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Özdemir'in açıklamaları şu şekilde;

"Maalesef şu ana kadar yayıncı kuruluş ile anlaşmaya varamadık. Noter ile dün beIN Sports'a ihtarname gönderdik. beIN Sports'un aramızdaki anlaşmanın tüm maddelerine uymasını istiyoruz. Bununla ilgili ihtarnameyi de TFF göndermiş bulundurmaktadır."

"YÜZDE 30 KAPASİTEYLE OYNANMASINI İSTİYORUZ"

"TFF ve Kulüpler Birliği olarak Süper Lig, Türkiye Kupası, Avrupa kupası ve milli maçların %30 seyirci kapasiteyle oynanmasını istiyoruz. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'na resmi başvuru yaptık. Başakşehir ve Sivas spor'un gelecek hafta Avrupa maçları var. Bu maçların ve milli maçların yüzde 30 kapasiteyle oynanmasını istiyoruz. Kulüplerimiz pandemi sonrası çok ciddi bir dönemden geçiyorlar."

"KULÜPLER YASASI DEĞİŞECEK"

"Kulüpler Birliği ve TFF olarak ortak çalışma yaparak spor yasasına dair bazı madde değişikliği yapılmasını istemekteyiz. Kulüpler Yasası ile ilgili bazı maddelerin değişmesini istiyoruz. Meclis'ten çıkacak yasada değişiklikler olması için çalışma yapacağız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Servet Yardımcı Nihat Özdemir Noter beIN Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

37:

hadi trt bitir şu işi :D

Yanıtla16
özgür:

Siz milyarları cebe indirin, biz oynamayı beceremediğiniz futbolu izlemek için para verelim. İnşallah baştan sona batar bütün kulüpler. Futboldan soğuttunuz.

Yanıtla02
GADDAR:

GEÇEN SEZON BAŞŞAKŞEHİR İ ŞAMPİYON YAPAN NİYAT REYİZ BU SEZON FB Yİ ŞAMPİYON YAPACAK. . . GS VE BJK YE SU YOK DİYOR NİYAT REYİZ !!!!

Yanıtla01
ANGARA:

Umrumuzdaydi zaten klupleriniz..Millet can derdine ekmek derdine dusmus nihat dede bos is bunlar yorma kafa %30 felan, saglik daha onemli..Evinde tuvaleti olmayan elin afrikalisini vs paraya boguyosunuz sacma sapan isler yapip sonrada vay efendim klupler gecinemiyor..Batin zaten bi halta yaradiklari yok uluslar arasi basari sifir..1 tane kendinize lig yapin aranizda takilin cani isteyende gelip izlesin arada.

Yanıtla01
Zalım:

Katarlı Arap kardeşlerimize nasıl yaparsınız bunu (!)

Yanıtla00
simayli:

valla herşeyi araplara satıyorlar merak etmeyin kulüpleride bir bir satarlar herkez mutlu olur bence

Yanıtla00
simayli:

arkadaşlar nihat özdemir fenerbahçeyi şampiyon yapmak isteseydi geçen senede yapardı bırakın bu goy goyculuğu takım güzel bir şekilde transfer yaptı niye çekemiyorsunuz takım iki senedir takımın çok puanı gasp edildi kimsenin sesi çıkmadı takım iyi giderken niye uğraşıyorsunuz fenerbahçeyle nihat başkan iki senedir yapmadı da busenemi yapıyor bırakın bu çekememezliği

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title