Haberler

TFF olaylı maçla ilgili sessizliğini bozdu! Ali Koç'a da sitem var

Güncelleme:
Abone Ol

TFF, dün akşam oynanan Göztepe-Fenerbahçe karşılaşmasında sahaya giren Ali Koç'un saldırıya uğramasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Misafir takım kulüp başkanının talimatlara aykırı bir şekilde sahaya girip müdahale etmesini doğru bulmuyor ve kabul etmiyoruz. Bununla birlikte; misafir takım kulüp başkanına münferiden yapılan fiziki müdahaleyi çirkin buluyoruz" ifadeleri yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 2'nci haftasında oynanan Göztepe - Fenerbahçe mücadelesinde yaşanan olaylarla alakalı yazılı açıklamada bulundu.

Göztepe-Fenerbahçe karşılaşmasında akreditasyon kartlı Göztepe görevlisi Fatih Özkan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u sahada iterek düşürdü. Gözaltına alınan Özkan, ev hapsiyle cezalandırıldı.

TFF'den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe A.Ş. - Fenerbahçe A.Ş. müsabakasında futbol sahalarında görmek istemediğimiz birtakım hadiseler yaşanmıştır.

TFF olaylı maçla ilgili sessizliği bozdu! Ali Koç'a da sitem var

"SAHAYA GİRMESİNİ KABUL ETMİYORUZ"

Misafir takım taraftarlarının tribüne girişlerinde yaşanan birtakım olaylardan dolayı, misafir takım kulüp başkanının talimatlara aykırı bir şekilde sahaya girip müdahale etmesini doğru bulmuyor ve kabul etmiyoruz. Bununla birlikte; misafir takım kulüp başkanına münferiden yapılan fiziki müdahaleyi çirkin buluyor ve hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı'na geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz.

Yaşanan olayların, futbolda oluşturmak istediğimiz kardeşlik iklimine faydası olmadığı aşikardır. Futbolun tüm paydaşlarının ortak olduğunu, futbolumuzun marka değerini daha iyi noktalara taşıyabilmek için bu paydaşların sağduyulu bir şekilde birlikte hareket etmesi gerektiğini önemle belirtmek isteriz.

Süreç detaylı bir şekilde federasyonumuzun ilgili kurulları tarafından değerlendirilecek olup, gerekli kararlar ivedilikle alınacaktır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

TFF olaylı maçla ilgili sessizliği bozdu! Ali Koç'a da sitem var

TFF olaylı maçla ilgili sessizliği bozdu! Ali Koç'a da sitem var

TFF olaylı maçla ilgili sessizliği bozdu! Ali Koç'a da sitem var

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe Spor Kulübü Fenerbahçe Misafir Ali Koç Futbol Güncel Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Remzi Zabin:

Bu adam gezi olayları gibi olaylar çıkartmak istiyor

Yanıtla81293
elazığ:

bu adam sıkıntılı tedaviye ihtiyacı var

Yanıtla49259
Yusuf Saygın:

Koskoca Fenerbahçe klübünün başkanına olumsuz ne kadar eleştiri var ise bu olayda hepsi uygun düşüyor.Geçmişe baktığığımızda başka örneği yok.

Yanıtla76129
Solo Türk:

geçmişte benim bilet paramı ödediğim maçlara girememek gibi bir sorunum yoktu bu maçta ılan brnim parama olduama olumsuzluk hakkımı savunana yapılıyor

00
Goethegitme:

Saha komiseri nerde!Emniyet nerde!Bir tane görevli burdan geçişiniz yok diyemedi mi!Görevini net yapamayanlar yüzüne olaylar büyüyor!

Yanıtla24156
Fuat Marik:

Peki taraftarlar niye stada alınmadı

Yanıtla6465
Solo Türk:

o ödediğim para hakkında bir tane bile yorum uok diyordum sana helal olsun kardeşim

00
Temel Temel:

sahaya girmesi kesinlikle yanlış tamamda. sahaya girerek dakikalarca yürüyor. görevliler nerde piknitemi. herşeyiniz eksik yanlış olay olduktan sonra herkes konuşuyor.

Yanıtla1172
süleyman koç:

ya federasyon kabul etmiyorum ne??? kendin diyorsınkı kurallar dısına çıkılmış... ali koçada ona o tepkiyi verenede ceza vericen olay bu kadar basit...

Yanıtla437
Cemil Arslan:

Ali koça eğer talimata aykırı davrandıysa okkalı ceza verirsin ona saldıranı tutuklar 6 ay 1 sene içerde tutarsın bir daha böyle olay olmaz ama nerdeeeeeee

Yanıtla223
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title