Haberler

TFF'den silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'la ilgili ilk açıklama

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu, dün gece saatlerinde silahlı saldırıya uğrayan ve ayağından yaralanan eski milli futbolcu Serhat Akın için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın eski sporcularından, futbol yorumcusu Serhat Akın gece saatlerinde silahlı saldırı sonucunda ayağından yaralandı. TFF'den Serhat Akın'a geçmiş olsun mesajı geldi.

Yapılan açıklamada, "A Millî Takımımızın eski oyuncusu Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, hastanede tedavi altına alınan Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

TFF'den silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'la ilgili açıklama

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye Futbol Federasyonu Serhat Akın Serhat Akın 3-sayfa Güncel Futbol Hukuk Spor Hukuk 3.Sayfa Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

huseyin eskin:

Fb başkanı olan zat'ın her türlü provakatör eylemini, ortalığı karıştırmak için harcadığı yoğun mesaisini görmezden gelip sonra da olayı mı kınıyorsunuz?

Yanıtla59
Kemal A55:

Tff başkanı mafyatik türk futbolu baştan kokuyor yazık valla

Yanıtla16
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title