Haberler

TFF seçiminde kriz! Ali Koç, Büyükekşi'nin yanına oturmayıp sandalyesini boş bıraktı

Güncelleme:
Abone Ol

TFF'nin yeni başkanını seçmek için Ankara'da toplanan 4 büyük kulübün başkanı salona tam katılım gösterdi. Oylamaya geçilmeden önce Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan yan yana oturduğu bölümde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sandalyesi boş kaldı. Koç'un Fenerbahçe yöneticilerinin olduğu bölüme geçtiği görüldü.

Türkiye Futbol Federasyonu seçimli genel kurulu için Ankara'da toplanan futbol ailesi TFF'de yeni dönem için tam kadro katılım gösterdi.

4 büyük kulübün başkanları 2 adaylı seçim öncesiJW Marriott Hotel'deki yerlerini aldı. Adayların konuşması öncesi salonda çekilen karelerde dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, yeni başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 4 büyük kulüp başkanı için ayrılan bölüme Fenerbahçe Başkanı Ali Koç katılmadı.

TFF seçiminde kriz! Ali Koç, Büyükekşi'nin yanına oturmayıp sandalyesini boş bıraktı

KOÇ FENERBAHÇE YÖNETİCİLERİNİN OLDUĞU BÖLÜME GEÇTİ

Ali Koç için ayrılan Mehmet Büyükekşi'nin hemen solundaki koltuk boş kaldı. Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan yan yana otururken Ali Koç Fenerbahçe yöneticilerinin olduğu bölüme geçti.

TFF seçiminde kriz! Ali Koç, Büyükekşi'nin yanına oturmayıp sandalyesini boş bıraktı

Başkanlığa aday diğer isim İbrahim Hacıosmanoğlu ise Divan Başkanı seçilen Mehmet Baykan ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile yan yana oturdu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Ertuğrul Doğan Dursun Özbek Trabzonspor Galatasaray Hasan Arat Fenerbahçe Beşiktaş Ali Koç Ankara Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

VATAN SEVER:

Bundan daha büyük bir söz olmaz di başkanımı kutluyorum FENERBAHÇE büyüktür

Yanıtla219295
Onuncu Köy:

Fenerbahçe kendisine ayrıcalık tanıyacak başkan haricinde hiç kimseyi kabul etmiyor. Diyorlar ki bizim emir erimiz olacak başkan .

8175
SERT KALEM:

VATAN SEVER: çokta arayı açmayın yarın size istediğiniz özellikte ve çapta bir hakem verir , şampiyon olabilmek için bir ihtimal doğar :) :) belliki siz hakemsiz şampiyon olamayacaksınız :) :)

7865
Mehmet Ceylan:

Sertkalem: tarihi, hakem+TFF ile şampiyonlukları olan takımı sen biliyorsun da işine gelmez.

320
Hasan Turk:

Fetocularla yanyana goruntu vermemesi iyi olmus.

Yanıtla80194
SAMET TEMAS:

tam bir kılkuyruk ya bu ali

Yanıtla97108
Kerim AYDOĞAN:

Aynaya bak

2445
SAMET TEMAS:

biri dediğin önce adam olsun.

00
İsmail Doğan:

Birinin yüzüne soleyemiyecegin şeyleri klavyeden yazma hirto...

00
Yasar Unal:

Doğrusunu yapmış.

Yanıtla4798
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title