Haberler

TFF yöneticisi Selim Soydan'dan Fenerbahçe maçında penaltı tepkisi!

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçeli efsane isimlerden olan ve Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan, Fenebrahçe-Antalyaspor maçında yaşanan penaltı pozisyonu sonrasında sinirlendi.

Fenerbahçe'nin locasında ve protokolde yer alan yöneticiler, penaltı pozisyonunu izlerken hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya büyük tepki gösterdi.

F.Bahçe'nin efsane futbolcuları arasında yer alan, ayrıca yöneticilik de yapan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A Milli Takım'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan, eliyle etrafındakilere, bir şeyler anlattı. Karşılaşmayı izleyenler arasında TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez ve Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de vardı.

TFF yöneticisi Selim Soydan'dan penaltı tepkisi!

EMRE BELÖZOĞLU İSYAN ETTİ

Karşılaşmanın 31. dakikasında yaşanan penaltı tartışmasında sarı-lacivertli oyuncular hakemlere tepki gösterdi. Pozisyon için VAR'dan da beklenen sonuç gelmeyince Emre Belözoğlu dördüncü hakemin yanına gidip isyanını dile getirdi.

Sarı kart gören ve 66'da oyundan çıkan 39 yaşındaki emektar kaptanın ayağının bandaja alındığı görüldü. 31. dakikada hakemin devam kararı verdiği penaltı pozisyonu, protokoldeki ekrandan da izlendi. Tepkiler bir anda yükseldi. TFF yöneticisi Selim Soydan, eliyle pozisyonu göstererek, kararın yanlışlığına vurgu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Selim Soydan Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (75)

bjk:

boşuna feneresyon demiyoruz anlatmaya gerek yok gürüyorsunuz

Yanıtla1046
fb:

demirören neydi ozaman tinerci

25
bjk:

demirüren büylemi yapıyordu vijdanen konuşun

23
Fenerbahçe:

Sen Galatasaray taraftarısin yalandan isim kısmına BJK yazıp konuyu saptırma aslan parçası kedicik

31
SARIYO TİNER:

2 sene demirören varken sesiniz çıkmıyordu ? Demir gitti size sapı kaldı. kartal kümeye

12
imparator:

açık ve net şikecisiniz hakemlere yazık

Yanıtla1239
TRAB61:

iste görün futbol kimin ellerinde YASASIN FUTBOL BATSIN FENERASYON.

Yanıtla1040
ziyaa:

Hey yavrum heyyy!. . Türk futbolu bitmiş. Türk futbolu kimlere emanet. Bu kafayla Türk futbolu bir arpa boyu yol ilerlemez.

Yanıtla435
Şako:

Selim abi seni severdik. Tarafsız olabileceğini düşünürdük.ama olmadı selim abi yakışmadı sana. Sen Fb li değilsin orada tarafsız olman gerekir

Yanıtla332
mustafa:

sen önce federasyondaki bjk, t. s ve g. s daki fanatikleri temizle ondan sonra selime sıra gelsin

00
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title