Haberler

Tiago'nun Mr'ı Çekildi

Abone Ol

PTT 1.Lig takımlarından Adanaspor'un dün akşam yaptığı antrenmanda sakatlanan Brezilyalı oyuncusu Tiago Bezzera'nın MR'ı çekildi.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un dün akşam yaptığı antrenmanda sakatlanan Brezilyalı oyuncusu Tiago Bezzera'nın MR'ı çekildi. Özel bir sağlık kuruluşunda muayene edilen başarılı futbolcunun dizinde zorlanma tespit edildiği ve bir gün dinleneceği açıklandı.

Ortopedi Uzmanı Dr. Yusuf Ünal, Tiago'nun daha önce sakatlık yaşadığı dizine darbe aldığını belirterek, "Neyse ki sakatlık korktuğumuz düzeyde değil. Bir gün dinlendikten sonra koşulara başlayabilir. İnşallah Kahramanmaraşspor maçında takımdaki yerini alacak" dedi.

FABİANO'DAN SEVİNDİRİCİ HABER

Bu arada henüz resmi maçta forma giyemeyen golcü futbolcu Fabiano'dan da mutlu haber geldi. Dr. Ünal, siyahi oyuncunun yarından itibaren takımla antrenmanlara başlayabileceğini söylerken "Kampta ciddi bir sakatlık yaşayan Fabino'nun sakatlığı büyük ölçüde geçti. Yarından itibaren takıma katılabilir" ifadelerini kullandı. Bu arada sakatlıkları devam eden Onur Aksar, Cem ve cezalı Veli, Pazar günü oynanacak olan maçta forma giyemeyecek.

Bu arada Pazar günü oynanacak olan K.Maraşspor-Adanaspor maçını 268 Adanaspor'lu taraftarın izleyebileceği bildirildi. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Hanefi Mahçiçek Stadyum kapasitesinin yüzde beşlik bölümünün 268 kişiye tekabül ettiği ve bu sayının dışındakilerin stadyuma alınmayacağı açıklandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yusuf Ünal Adanaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title