Haberler

Tolgay Arslan'dan sürpriz imza! Artık Japonya'da futbol oynayacak

Güncelleme:
Abone Ol

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen ve son olarak Avustralya Ligi takımlarından Melbourne City'de top koşturan Tolgay Arslan, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Japonya 1. Lig takımı Sanfrecce Hiroshima'ya transfer oldu.

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de top koşturan ve son olarak Avustralya Ligi takımlarından Melbourne City'de forma giyen Tolgay Arslan, sürpriz bir transfere imza attı.

YENİ DURAĞI JAPONYA

Tolgay Arslan, Japonya 1. Lig takımı Sanfrecce Hiroshima'ya transfer oldu. Japon ekibi, 33 yaşındaki orta saha oyuncusunu bedelsiz olarak takımına kattı.

Kulubün internet sitesine açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, "Böylesine büyük bir kulüpten gelen teklif beni çok heyecanlandırıyor ve takıma katılıp taraftarlarımızın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

KARİYER İSTATİSTİKLERİ

Süper Lig'de daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarını giyen Tolgay Arslan, geçtiğimiz sezon Melbourne City'ye transfer olmuştu. Tolgay, kariyerinde çıktığı 495 maçta 76 gol, 41 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Fenerbahçe Avustralya Melbourne Melbourne Beşiktaş Beşiktaş Japonya Japonya Futbol Japon Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Tandogan Dogan:

bununda iyi bir menajeri var heryerden teklif alims

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title