Haberler

Tolunay Kafkas'tan Hakeme: Sen Nesin, Nasıl Konuşuyorsun?

Güncelleme:
Abone Ol

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor maçı hakemi İlker Meral'e patladı, "'İşine bak' falan demiş. Biz işimize bakarız da sen nesin, nasıl konuşuyorsun?" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor'a 2-1 yenildikleri maç sonrası maçın hakemi İlker Meral'e isyan etti.

İşte Tolunay Kafkas'ın sert açıklamaları;

"TAKIMIN POTANSİYELİ VAR"

"Kendi hatalarımızdan dolayı 2-0 geriye düştük. Çizgimiz daha iyi olabilirdi, bu çizginin üzerine çıkabilecek potansiyeli var takımın."

"SEN NESİN, NASIL KONUŞUYOSUN?"

"Bu arkadaşla (İlker Meral) ilgili şöyle bir sıkıntı var. İçeriye girerken yöneticilere ağızlı falan bir şeyler konuşmuş. 'İşine bak' falan demiş. İşimize bakarız da; sen nesin, nasıl konuşuyorsun? Böyle şey olmaz. Bunlar olacak şey değil. Sen önce maçı kötü yönet, sonra böyle konuş. MHK'ya sesleniyorum, bunları kabul etmiyoruz. Erkek gibi mücadelemizi verdik. Şampiyon olmak kahramanlık değil, küme düşmek de şerefsizlik değil"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolunay Kafkas Trabzonspor İlker Meral Kayserispor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

FENERLI-1:

TRABZON PTT-1-i LIQE SENEYE

Yanıtla2041
Laz Cemal:

Tolunaydan hoca olursa türk futbolu nah gelişir

Yanıtla1441
Necati Eröz:

Sen yenemede durma çamur at bakalim..

Yanıtla1128
Lol:

Arkadaşlar o hakem arkadaş çok efendi düzgün birisidir inanın bana Tolunay hoca haksızdır

Yanıtla924
SavastepeliMobil-ANDROID:

İLKER HOCAMİZA laf söyletmeyiz söyleyen karşısında savastepelileri bulur. herkes işini yapsın. bahane üretme icraat göster tolunay

Yanıtla912
Adınızı Yazın:

İlker merali çok iyi tanırım kaliteli ve karakterli bir kişiliktir ayrıca dünkü maçta fazla bir hatasıda yoktu ilker meralin daha fazla maç alması lazım

Yanıtla28
gslı:

tolunay hoca ya bi sus . . .

Yanıtla53
Ad yokMobil-IOS:

Kayserinin krosu

Yanıtla24
kayseri:

ad yok kayserili birinden kuyruk acın mı var kuzum. İşine bak boş boş konuşma

23
almanci ffm:

hakemleri dürüs olmali ve taraftarlik yapmamli fb penaltilarla sampion olucaklar vay bee kirmizida cok yakisiyor azzi bayana

Yanıtla22
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title