Haberler

    Tottenham Tek Golle: 1-0

    Abone Ol

    Londra ekibi, Hull City karşısında zorlansa da üç puanı almayı bildi.

    Tottenham 1 - 0 Hull City

    Gol: Roberto Soldado (80')

    İngiltere Premier Lig'inin dokuzuncu haftasında Hull City'yi ağırlayan Tottenham, rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Tottenham'a üç puanı getiren golü ise maçın son bölümünde penaltıdan İspanyol golcü Roberto Soldado attı.

    Karşılaşma karşılıklı ataklarla başladı. Aaron Lennon'un dördüncü dakikadaki şutu savunmaya takıldı. Yedinci dakikada ise Paul McShane'in şutu kaleyi bulmadı. Andros Townsend, 15'te şansını denedi ama kaleciyi geçemedi.

    15'inci dakikadan itibaren Hull City, bir müddet yüklense de 20'den sonra Tottenham oyunun hakimiyetini ele geçirdi. Lewis Holtby, 26'da kaleciye takıldı. Michael Dawson'ın 32'deki şutu ise kaleyi bulmadı. Soldado'nun 45'teki denemesi de dışarı gidince devre golsüz sona erdi: 0-0.

    İkinci yarıya Tottenham etkili başladı. Kaleci Steve Harper, 54'te Kyle Walker'a, 55'te de Roberto Soldado'ya gol izni vermedi. Andros Townsend'in 67'deki şutu ise çerçeveyi bulmadı.

    Tottenham, son bölümde baskısını iyice artırdı. Karşılaşmanın 79'uncu dakikasında Hull City forması giyen Ahmed Elmohamady, ceza sahsında topa elle müdahale edince Tottenham penaltı kazandı. Soldado da bu şansı affetmedi ve maçın skorunu belirledi: 1-0.

    Tottenham, bu skor sonucu haftayı 19 puanla tamamladı. Hull City ise 11 puanda kaldı.

    GALLER'DEN GOL SESİ YOK

    Swansea City 0 - 0 West Ham

    West Ham United ile Swansea City arasında oynanan günün bir diğer karşılaşması başladığı gibi 0-0 sona erdi.

    Beklentilerin aksine West Ham maçın başından itibaren rakibine göre daha fazla pozisyon bulan ve etkili olan takım oldu. Stewart Downing, yedi ve dokuzuncu dakikalarda kaleci Vorm'a takıldı. Ravel Morrison'un 17'deki şutu ise kaleyi bulmadı.

    West Ham, 25-30'uncu dakikalar arası baskısını iyice artırdı. Kaleci Vorm, 26'da Ravel Morrison'ın şutunu güçlükle çeldi. Guy Demel ve Mohamed Diame'nin sırasıyla 27 ve 28'deki şutları ise kaleyi bulmadı. 30'dan sonra tempo düştü ve ilk devrede eşitlik bozulmadı: 0-0.

    West Ham'ın temposu ikinci yarıda düştü. Michu'nun 55'te kaleciye takılan ve 62'de Alfaro'nun dışarıya giden şutu dışında 70'e kadar pozisyon olmadı. Son bölümden de gol çıkmayınca iki ekip puanları paylaştı: 0-0.

    Swansea bu skorla puanını 11'e çıkardı. West Ham ise haftayı dokuz puanda tamamladı.

    ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Roberto Soldado Aaron Lennon Tottenham Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title